Elite League: Άλλαξε η μέρα διεξαγωγής του Ψυχικό - Ερμής, άλλαξε ώρα το Ελευθερούπολη - Μίλων

Άλλαξε η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα Ψυχικό - Ερμής Σχηματαρίου για την όγδοη αγωνιστική της Elite League. Σε διαφορετική ώρα θα γίνει το παιχνίδι της Ελευθερούπολης με τον Μίλωνα.

Στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Elite League το Ψυχικό θα κληθεί να αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ερμή Σχηματαρίου.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή (19/11), ωστόσο λόγω κωλύματος του γηπέδου θα διεξαχθεί το Σάββατο (18/11) στις 17:00.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ELITE LEAGUE – ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ επανέρχεται στον αρχικό προγραμματισμό και αντί της 19/11 και ώρας 15.00, θα διεξαχθεί στις 18/11 και ώρα 17.00 στο Κλειστό γυμναστήριο ΨΥΧΙΚΟΥ».

Παράλληλα η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε την αλλαγή της ώρας του αγώνα ανάμεσα στην Ελευθερούπολη και τον Μίλωνα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ της 18/11/23για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ELITE LEAGUE – ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 16.00 στο Κλειστό γυμναστήριο ΓΕΩΡΓΙΑΝΗΣ».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα