Η Αγία Τριάδα του Θρύλου

Οι Τόμας Ουόκαπ, Αϊζάια Κάνααν, Άλεκ Πίτερς έχουν πάρει από το χέρι τον Ολυμπιακό.

Τρεις παίκτες που... άκουσαν πολλά όταν αποκτήθηκαν και ακόμη περισσότερα όταν πάτησαν για πρώτη φορά το παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, αλλά στηρίχθηκαν μέχρι τέλους από τον Γιώργο Μπαρτζώκα καθοδηγούν αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό.

Οι Τόμας Ουόκαπ, Αϊζάια Κάνααν και Άλεκ Πίτερς αποτελούν αυτή την περίοδο την Αγία Τριάδα του Θρύλου. Έχουν βγει μπροστά, σέρνουν τον χορό και το βασικότερο είναι πως δεν φοβούνται να πάρουν την ευθύνη.


Σαφώς και θα κάνουν λάθη και είναι δεδομένο πως δεν θα είναι όλες οι βραδιές ίδιες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως μιλάμε για τρεις παίκτες που πριν έρθουν στον Ολυμπιακό, στις ομάδες όπου και αγωνίζονταν δεν ήταν τα πρώτα ονόματα.

Και οι τρεις αποτελούν τεράστια νίκη του προπονητή Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος κόντρα σε όλους τους ειδικούς, όχι μόνο κράτησε και τους τρεις αλλά εδώ και καιρό είναι υπερπολύτιμοι για την ομάδα.

ΥΓ1: Ο Ολυμπιακός είναι καλά επιθετικά. Η μπάλα κυκλοφορεί, η ομάδα ρολάρει και στα τελευταία ματς βγαίνουν και ωραίες φάσεις.

ΥΓ2: Ο Κάνααν εκνευρίστηκε από ένα μη σφύριγμα κόντρα στο Περιστέρι, άφησε τη φάση και ασχολήθηκε με τον διαιτητή. Κακώς. Το έκανε φέτος στις αρχές της σεζόν και η ομάδα το... πλήρωσε.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα