Άρης: Επέστρεψε στο Ισραήλ ο Μπάνκστον

Ο Αμερικανός σέντερ Κρις Μπάνκστον «κόπηκε» από το ρόστερ του Άρη και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Χάποελ Μπερ Σεβά

Στο Ισραήλ και τη Χάποελ Μπερ Σεβά θα συνεχίσει ο Κρις Μπάνκστον, ο οποίος πρόσφατα «κόπηκε» από την επτάδα των ξένων του Άρη.

Πρόσφατα ο Γιάννης Καστρίτης «έκοψε» τον Αμερικανό σέντερ από την επτάδα ξένων του Άρη για το υπόλοιπο της σεζόν στη Basket League και ουσιαστικά τερμάτισε και την παρουσία του στους «κίτρινους».

Έτσι, ο 24χρονος σέντερ επέστρεψε στη Χάποβελ Μπερ Σεβά. Σύμφωνα με τον Τύπο του Ισραήλ, ο Μπάνκστον υπέγραψε το καλοκαίρι τριετές συμβόλαιο με την ομάδα και στον Άρη αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού, καθώς τον Οκτώβριο ζήτησε να αποχωρήσει όταν ξέσπασε ο πόλεμος.

Στη θητεία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Μπάνκστον μέτρησε 22 ματς στη Basket League, έχοντας κατά μέσο όρο 7,8 πόντους και 3,7 ριμπάουντ, ενώ σε 16 ματς στο Eurocup μέτρησε αντίστοιχα 6,1 πόντους και 2,9 ριμπάουντ.

Αυτή την στιγμή, η Χάποελ Μπερ Σεβά προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, καθώς είναι ουραγός με ρεκόρ 5-17.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα