Παπαθεοδώρου: «Η πρώτη μας εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στη καλή εικόνα που έδειξε η ομάδα του στο Λαύριο, ενώ ο Χρήστος Σερέλης παραδέχτηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ. 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, σχολίασε τα εξής: «Είναι η πρώτη μας νίκη φέτος εκτός έδρας στο Ελληνικό Πρωτάθλημα οπότε είναι σημαντική. Παρόλο την μεγάλη αποχή που είχαμε για 2 εβδομάδες, τα προβλήματα με τις ελλιπείς προπονήσεις που κάναμε, αν εξαιρέσουμε το δεύτερο δεκάλεπτο το οποίο ήμασταν κακοί στην άμυνα και αφήσαμε το Λαύριο να σκοράρει 30 πόντους ελέγξαμε το παιχνίδι πλήρως.

Κοντρολάραμε τον ρυθμό του αγώνα παίξαμε καλή άμυνα θεωρώ ότι αν ήμασταν εύστοχοι στις ελεύθερες βολές και τα μακρινά σουτ θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει λίγο πιο εύκολα. Παρόλα αυτά η προσπάθεια που έκαναν οι παίχτες μας ήταν σημαντική και αξίζουν συγχαρητήρια. Προχωράμε έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας την Τετάρτη με την Βενέτσια που για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικό μέσα στο γήπεδο μας, και θέλουμε ξανά την βοήθεια του κόσμου.

Μιλάω εκ μέρους όλης της ομάδας παίχτες, προπονητές, η διοίκηση, να μας στηρίξει ο κόσμος σε αυτό το δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι που μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του ομίλου μας. Καλή συνέχεια στο Λαύριο»

Σερέλης: «Τακτικά ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος»

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, τόνισε πως: «Σήμερα είμαστε στεναχωρημένοι θεωρώ όχι γιατί χάσαμε, δεν μπορείς να πεις σε ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ εξαρχής ότι θα το κερδίσεις. Είμαστε στεναχωρημένοι διότι δεν παίξαμε καθόλου όπως θα έπρεπε να παίξουμε, δεν είχαμε καλή συγκέντρωση, δεν είχαμε σωστή νοοτροπία μπορώ να πω.

Δεν ήμασταν σκληροί στην άμυνα μας και το χειρότερο είναι ότι απογοητευτήκαμε πολύ και φάνηκε και μέσα στο γήπεδο ότι σχεδόν το παρατήσαμε. Σε μία ομάδα σαν την δική μας αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει ποτέ. Τακτικά ότι και να πω ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν καλύτερος αν εξαιρέσουμε από το 8ο περίπου λεπτό του αγώνα μέχρι το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου για δώδεκα λεπτά που βγάλαμε ενέργεια και προβληματίσαμε τον Π.Α.Ο.Κ για αυτό φτάσαμε στο 38-40.

Από εκεί και πέρα σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν καλύτερη ομάδα κέρδισε δίκαια, πρέπει να καταλάβουν όλα τα παιδιά ότι χρειαζόμαστε πολύ προπόνηση και να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας προφανώς σε θέματα συγκέντρωσης και νοοτροπίας ώστε να μην ξαναπαρουσιαστεί φαινόμενο να μην μην πιστεύουμε καν στο παιχνίδι ότι μπορούμε να επανέλθουμε. Καλή συνέχεια στον Π.Α.Ο.Κ».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα