Γιατί η Ολίμπια ελπίζει ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Αδριατική Λίγκα

Σε σίριαλ τείνει να εξελιχθεί η συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα και μέχρι να οριστικοποιηθεί θα ακούγονται και θα γράφονται πολλά.

Αρκετές ομάδες, πάντως, βλέπουν με καλό μάτι τη συμμετοχή των "ερυθρόλευκων" στην Αδριατική Λίγκα, καθώς θεωρούν ότι το όνομα και η δυναμική του Ολυμπιακού θα προσθέσουν αίγλη στη διοργάνωση.

Μια από αυτές τις ομάδες είναι και η Ολίμπια Λιουμπλιάνα, η οποία ελπίζει ότι αν προστεθεί και η ελληνική ομάδα, τότε οι ομάδες θα αυξηθούν από 12 σε 14 και θα παραμείνει και η ίδια.

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η σλοβένικη dnevnik. "Eπέκταση της Αδριατικής Λίγκα: Ο Ολυμπιακός επιμένει, η Ολίμπια ελπίζει. Ολο και πιο πιθανό δείχνει το σενάριο να ενταχθεί ο Ολυμπιακός στην Αδριατική Λίγκα. Αν τελικά αυτό συμβεί, θα σημάνει την επέκταση της Λίγκας από 12 σε 14 ομάδες. Τότε θα δημιουργεί μια σοβαρή πιθανότητα η Ολίμπια να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία της Αδριατικής. Ο Ολυμπιακός είναι απογοητευμένος από τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ και αυτό που στην αρχή έμοιαζε αδύνατο, τώρα πλέον είναι πολύ πιθανό να συμβεί".


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα