Όλα όσα έγιναν στο φινάλε-μπάχαλο της Basket League

Σε τεντωμένο σχοινί η Basket League που μέχρι και μισή ώρα πριν το τζάμπολ ήταν στον… αέρα η 26η αγωνιστική. Διαβάστε όλα όσα έχουν συμβεί σήμερα.

Σε οριακό σημείο βρίσκεται το ελληνικό μπάσκετ. Από τη στιγμή που ορίστηκε ο Παναγιώτης Αναστόπουλος η κατάσταση ξέφυγε. Ο Ολυμπιακός ήταν πιστός στα όσα είχε ανακοινώσει πως δεν θα κατέβει να παίξει, ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αναστόπουλος δήλωσε κώλυμα και δεν κατέβηκε στο ΣΕΦ.

Αυτό, ωστόσο προκάλεσε την αντίδραση του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» έκαναν γνωστό πως δεν θα παίξουν με την Κύμη πράγμα που τελικά συνέβη. Ο ΠΑΟ δεν βγήκε στο παρκέ του ΟΑΚΑ, η Κύμη παίρνει το παιχνίδι στα χαρτιά και μένει παράλληλα στην κατηγορία.

Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες και μισή ώρα πριν το τζάμπολ ήταν στον αέρα ακόμα και ολόκληρη η αγωνιστική. Το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται στα όρια του, αφού ο Παναθηναϊκός στην ανακοίνωση του έκανε τόνισε πως αποσύρεται από το πρωτάθλημα. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός για να παίξει στα ματς με τον Παναθηναϊκό θέλει ξένους διαιτητές, κάτι που σημαίνει πως η κατάσταση είναι έκρυθμη και για τα πλέι οφ.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν σήμερα στο ελληνικό μπάσκετ όπως σας τα μετέφερε το fosonline.gr


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα