Απαλλάχθηκαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, πρόστιμο στον Ολυμπιακό

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος απαλλάχθηκαν από τις καταγγελίες περί δυσφήμισης του αθλήματος, ωστόσο η ΚΑΕ θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο. Διαβάστε τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή.

Oι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός απαλλάχθηκαν από τις καταγγελίες περί δυσφήμισης του αθλήματος, στις οποίες είχε προβεί ο Παναθηναϊκός μετά το τέλος του αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας στις 13/2 στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο η ΚΑΕ Ολυμπιακός δέχθηκε δύο αυστηρές έγγραφες επιπλήξεις και καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 6.000 ευρώ.

Αναλυτικά οι σχετικές αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«1) Απαλλάσσονται οι κ.κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος και Γεώργιος Αγγελόπουλος της πειθαρχικής κατηγορίας της δυσφήμησης του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, σε αναφορά προς την από 14-02-2019 ανάρτηση ανακοίνωσης της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της www.olympiacosbc.gr, απορριπτόμενης συναφώς της από 21-02-2019 και με αριθμ. πρωτ. εισερχ. ΕΣΑΚΕ 26/21-02-2019 καταγγελίας της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και

2) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την ανωτέρω από 14-02-2019 ανάρτησή της στην παραπάνω ιστοσελίδα της, με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο 4.000,00 €, γινόμενης συναφώς δεκτής της προαναφερόμενης καταγγελίας της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα