Ολυμπιακός: Ποια στοιχεία θα έχει ο νεός GM, ο αντικαταστάτης του Σταυρόπουλου

Οι δρόμοι του Ολυμπιακού με τον Χρήστο Σταυρόπουλου χώρισαν φιλικά. Αυτή θα είναι η διάδοχη κατάσταση για τον επόμενο GM της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ. 

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΚΑΕ Ολυμπιακός ύστερα από 19 χρόνια. Ένας άνθρωπος σοβαρός, ο οποίος έκανε έργο στην ομάδα του Πειραιά, παραμένοντας πιστός σε ήθη και αξίες, ταιριάζοντας με την νοοτροπία και την συμπεριφορά των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.

O Xρήστος Σταυρόπουλος είπε «αντίο» στον Ολυμπιακό μετά από 19 χρόνια: «Το πλήρωμα του χρόνου»

Ο Έλληνας GM θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μιλάνο. Η ιταλική ομάδα στράφηκε προς το πρόσωπο του τις τελευταίες μέρες, εκφράζοντας του το "ζεστό" τους ενδιαφέρον ώστε να συνεργαστούν. Βλέπετε, η Αρμάνι έχει περάσει σε μία νέα εποχή, καθώς πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε πως ο Ετόρε Μεσίνα θα είναι νέος προπονητής και πρόεδρος της ομάδας. Οι φιλοδοξίες τους είναι υψηλές.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως η Αρμάνι Μιλάνο κατέθεσε στον Χρήστο Σταυρόπουλο μία αρκετά υψηλή οικονομική προσφορά, δείχνοντας του έμπρακτα το πόσο πολύ τον θέλουν στην ομάδα τους. Ο Έλληνας GM αποδέχτηκε την πρόταση και ακολούθως γνωστοποίησε τις προθέσεις του, στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Δεν υπήρξε παρεξήγηση, ούτε τσακωμός. Οι δρόμοι μεταξύ των δύο πλευρών χώρισαν φιλικά, με τους προέδρους της πειραϊκής ΚΑΕ να κατανοούν και να σέβονται τις προθέσεις του μέχρι πρότινος συνεργάτη τους.

Το sportando στέλνει τον Σταυρόπουλο του Ολυμπιακού στην Αρμάνι Μιλάνο

O Xρήστος Σταυρόπουλος θα συναντήσει στην Ιταλία ένα γνώριμο, φιλικό και οικείο περιβάλλον, καθώς στο παρελθόν έζησε για αρκετά χρόνια στη γειτονική χώρα. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα Trieste Oggi, στο ραδιοφωνικό σταθμό RTE και στον τηλεοπτικό σταθμό Telequattro Televisione. Έζησε στην Ιταλία και σπούδασε στη Φαρμακευτική σχολή του πανεπιστημίου της Τεργέστης. Από το 1993 ως το 1997 εργάστηκε στο Ελληνικό Προξενείο της Τεργέστης, ενώ από το 1995 ως το 2000 ήταν εκπρόσωπος παικτών στην Ιταλία.

Ο αντικαταστάτης του Σταυρόπουλου

To θέμα, πλέον, είναι, το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Χρήστου Σταυρόπουλου στη ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πειραιώτες δεν έχουν σε προτεραιότητα να στραφούν σε περίπτωση παλαίμαχου παίκτης της ομάδας, αλλά σε άνθρωπο τεχνοκράτη, ο οποίος θα έχει εμπειρία στον χώρο του μπάσκετ. Το πόστο του GM δεν θα καλυφθεί εκ των έσω. Θα γίνει πρόταση συνεργασίας σε άνθρωπο που βρίσκεται εκτός ομάδας ώστε να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα