Ο Ολυμπιακός δήλωσε κανονικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2

Ο Ολυμπιακός δήλωσε συμμετοχή κανονικά στο πρωτάθλημα της Α2, λίγο πριν εκπνεύσει η διορία. Η ομάδα με την οποία θα λάβει μέρος στη χαμηλότερη κατηγορία. 

Είναι οριστικό! Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 στην ερχόμενη σεζόν. Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία, οι "ερυθρόλευκοι" ενημέρωσαν την ΕΟΚ, στέλνοντας επίσημο έγγραφο, πως θα λάβουν κανονικά μέρος στη χαμηλότερη κατηγορία, όπως και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες, βέβαια, δεν θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α2 με την πρώτη τους ομάδα, δηλαδή εκείνη με τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου, Νίκολα Μιλουτίνοφ και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των "ερυθρολεύκων". Οι συγκεκριμένοι παίκτες θα συμμετάσχουν στην EuroLeague και ενδεχομένως στο Κύπελλο Ελλάδας.

Όπως έχει ξεκαθαρίσει και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, σε δηλώσεις του στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, στην Α2 ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χρησιμοποιώντας μία δεύτερη ομάδα. Με παίκτες από την ομάδα Νέων και των Εφήβων, όπως οι Νίκος Αρσενόπουλος και Αλεξέι Ποκουσέφσκι, αλλά και τα άλλα παιδιά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα