Προμηθέας - Ρέθυμνο: Εκ νέου αναβολή - Κλειστό το «Δ. Τόφαλος» - Δεν ταξίδεψε η κρητική ομάδα

Όπως διευκρίνισε με ανακοίνωση της η ομάδα του Ρεθύμνου, το αυριανό (10/3) παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα αναβλήθηκε για ακόμα μια φορά, ύστερα από σύσταση των Πατρινών ότι θα παραμείνει κλειστό το «Δ. Τόφαλος».

Αναβολή στην αναβολή για τον αγώνα της 20ης αγωνιστικής της Basket League, μεταξύ του Προμηθέα και του Ρεθύμνου στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, οι Κρητικοί ενημέρωσαν με ανακοίνωση τους πως η αποστολή τους που είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στις 14:30 (9/3) για την Πάτρα, δεν θα ταξιδέψει τελικά καθώς αποφασίστηκε να παραμείνει κλειστό το «Δημήτρης Τόφαλος», λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στην περιοχή.

Φυσικά για να οριστικοποιηθεί η αναβολή της αναμέτρησης θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος θα ορίσει την νέα ημερομηνία για το παιχνίδι.

Η ανακοίνωση του Ρεθύμνου:

«Τον δρόμο της επιστροφής, από το αεροδρόμιο των Χανίων, έχει πάρει αυτήν την ώρα το Ρέθυμνο Cretan Kings, καθώς ενημερώθηκε πριν από λίγο για τη νέα αναβολή του παιχνιδιού κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της EKO Basket League.

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για αύριο, 10 Μαρτίου, στο «Δ. Τόφαλος» κεκλεισμένων των θυρών, αλλά αναβλήθηκε εκ νέου λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή της Αχαΐας και της προσπάθειας που πραγματοποιείται για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Για τον ορισμό νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα αναμένουμε νέα ανακοίνωση από τη διοργανώτρια αρχή τις επόμενες μέρες».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα