Τουρνουά φιλίας και αλληλεγγύης διοργανώνει η Εθνική του 1987

Τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνει το Σάββατο στις 10.30π.μ. στο Αττικό Αλσος η Περιφέρεια Αττικής και η Γενική Γραμματεία αθλητισμού.

 

Η ΓΓΑ σε συνεργασία με τους Νίκο Λινάρδο και Μιχάλη Ρωμανίδη διοργανώνουν τουρνουά μπάσκετ στο Αττικό Άλσος με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων σε πάσχοντες και άπορους.

Το παρών σε αυτή την όμορφη πρωτοβουλία θα δώσουν και άλλα μέλη της χρυσής ομάδας του 87 όπως οι Γιαννάκης, Φιλίππου, Ανδρίτσος και Καρατζάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«TOYΡΝΟΥΑ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΑΛΣΟΣ

Την Κυριακή 7 Μαΐου στις 10,30 πμ στο γήπεδο Μπάσκετ του Αττικού Άλσους η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την ΓΓ Αθλητισμού υπό την αιγίδα και το μεράκι 2 χρυσών παιδιών του 1987 του Νίκου Λινάρδου και του Μιχάλη Ρωμανίδη αμφότεροι υπάλληλοι της Γ.Γ. Αθλητισμού και των συνεργατών τους στο Αττικό Άλσος διοργανώνεται ένα Τουρνουά Μπάσκετ 6 ομάδων ηλικίας 13-15 χρονών με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων ξηράς διαρκείας και φαρμάκων τα οποία θα τα διαθέσει η Περιφέρεια Αττικής στους πάσχοντες και άπορους συνανθρώπους μας,

θα παραβρεθούν παίκτες της χρυσής ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ 1987 όπως ο αρχηγός ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΟΥ,ΛΙΒΕΡΗΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ και άλλοι άνθρωποι του αθλητισμού.

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα