Η διαφορετική κουλτούρα του Πανερυθραϊκού!

Με την ίδια φιλοσοφία εδώ και χρόνια, ο Πανερυθραϊκός επιστρέφει στην Α2 - Στο «ΦΩΣ» μίλησαν ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Τσικόπουλος, ο επί μια 20ετία προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Χουχουλής και ο αρχηγός Τάσος Καλλιανιώτης

Μια ομάδα με το δικό της μοντέλο, ο Πανερυθραϊκός, παραμένει πιστός στη φιλοσοφία του εδώ και χρόνια και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Ο σύλλογος των βορείων προαστίων ήταν 1ος φέτος στον 1ο Όμιλο της Β’ Εθνικής και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Α2.

Τσικόπουλος: Όραμα, δομή και οργάνωση, με σεβασμό σε όλους

Πρόεδρος της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια, ο Δημήτρης Τσικόπουλος, εκ των ιδρυτών της Navarino, εταιρείας παροχής δορυφορικής επικοινωνίας για ναυτική χρήση. Το «ΦΩΣ» μίλησε με τον… καπετάνιο του Πανερυθραϊκού.

Πείτε μας δυο λόγια για τον σύλλογο.

Ο σύλλογός μας ιδρύθηκε το 1931 και το τμήμα μπάσκετ το 1975, όπου ξεκίνησε από τα κατώτερα τοπικά πρωταθλήματα. Από το 2000 και κάνοντας μια σταθερή προσπάθεια η ομάδα ανέβηκε το 2007 μέχρι την Α2. Στο διάστημα αυτό η ακαδημία γιγαντώθηκε και πλέον έχει στο δυναμικό της περίπου 260 νεαρούς αθλητές ηλικίας από 4 έως 18 ετών, χωρισμένους σε 14 αναπτυξιακά και αγωνιστικά τμήματα.

Το όραμα του συλλόγου είναι η δημιουργία της καλύτερης ακαδημίας μπάσκετ στην Ελλάδα. Ο σκοπός μας είναι καθαρά η ανάπτυξη του αθλήματος και των νέων. Δίνουμε τη δυνατότητα στα παιδιά μας να ακολουθήσουν τον δρόμο του αθλητισμού, αλλά και σε όσους επιθυμούν και του πρωταθλητισμού. Η ανδρική μας ομάδα είναι η συνέχεια της ακαδημίας μας και ευελπιστούμε μέσα στα επόμενα χρόνια τουλάχιστον το 50% των αθλητών της πρώτης ομάδας να προέρχονται από την ακαδημία μας.

Η ομάδα ήταν έτοιμη να επιστρέψει στην Α2. Τι μαθαίνετε; Θα ανεβεί;

Παρακολουθούμε και εμείς στενά τις εξελίξεις και ευελπιστούμε να ανεβούμε στην Α2. Η ενημέρωση που έχουμε έχει να κάνει με τις δημόσιες δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΚ, κ. Βασιλακόπουλου. Σύμφωνα με τις δηλώσεις αυτές, φαίνεται να υπάρχει άνοδος, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος είχε ολοκληρωθεί και οι ομάδες που ξεχώρισαν έπειτα από σκληρή δουλειά ήταν σε… απόσταση ασφαλείας. Αυτό είναι το δίκαιο, όπως επίσης δίκαιο θα είναι να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα, κάτι το οποίο επίσης φαίνεται ότι θα ισχύσει. Εμείς είμαστε πανέτοιμοι να επιστρέψουμε στους αγωνιστικούς χώρους από τον Σεπτέμβριο. Ο προγραμματισμός και η προετοιμασία είναι ήδη σε εξέλιξη.

Περιμένατε τόσο καλή τη φετινή χρονιά; Ποια τα μυστικά;

Ο στόχος μας ήταν ξεκάθαρα η άνοδος στην Α2, καθώς στα πλαίσια του οράματός μας είναι σημαντικό οι νέοι μας αθλητές να έχουν ως εξέλιξη το υψηλότερο ερασιτεχνικό επίπεδο. Θα προτιμούσαμε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στο παρκέ, αλλά δυστυχώς η πανδημία μάς πρόλαβε. Σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ήμασταν όλοι ενωμένοι. Αθλητές, προπονητές, φίλαθλοι, διοίκηση. Ο Πανερυθραϊκός είναι μια μεγάλη οικογένεια, κάθε Κυριακή είναι μια γιορτή που γεμίζει το γήπεδο, ενώ κάθε αγώνα παρακολουθούν μέσω του live streaming ακόμη 1.000 περίπου φίλαθλοί μας, οι οποίοι δεν χωράνε στο γήπεδο! Ως σύλλογος έχουμε όραμα, δομή, οργάνωση, ξεκάθαρους ρόλους και πάνω απ’ όλα σεβασμό στον συμπαίκτη, στον αντίπαλο, στη διοργανώτρια αρχή, στον φίλαθλο, στο παιδί και στον γονιό που έρχονται στην ακαδημία μας.

Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα; Η τοπική αρχή;

Όπως είπα, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τις προσπάθειές μας και μας δείχνει τη στήριξη και την αγάπη του συνεχώς. Εξάλλου, οι φίλαθλοί μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του οικοδομήματος και γι’ αυτό κι εμείς από την πλευρά μας επιδιώκουμε διαρκώς να τους βάζουμε όλο και περισσότερο στο παιχνίδι και να τους δείχνουμε ότι είμαστε μία οικογένεια, είμαστε ΕΝΑ!

Για την επίτευξη των στόχων μας είναι σημαντικό να υπάρχει πολύ καλή σχέση με την τοπική αρχή. Σε όλα αυτά τα χρόνια, και τώρα και πριν από τη δική μου θητεία, ο σύλλογος είχε πολύ καλή σχέση με τον δήμο, ο οποίος, εκτός του ότι μας φιλοξενεί στα γήπεδά του όλα αυτά τα χρόνια, είναι κοντά μας σε ό,τι χρειαστούμε. Ένα από τα μελλοντικά πλάνα μας είναι και η κατασκευή νέου γηπέδου, πράγμα το οποίο μπορεί να γίνει μόνο με την αρμονική συνεργασία και αρωγή του δήμου. Ασχέτως από πολιτικούς και παρατάξεις, θα είμαστε πάντα κοντά στις τοπικές αρχές και θα προσπαθούμε να έχουμε άριστη συνεργασία μαζί τους.

Ποιοι οι μελλοντικοί στόχοι;

Οι στόχοι μας για το προσεχές μέλλον είναι απλοί και ξεκάθαροι. 1. Η ακαδημία μας να ξαναγεμίσει με νεαρούς αθλητές, μετά τη δύσκολη εποχή που αφήνει πίσω της η πανδημία. 2. Η παιδική μας ομάδα να ανεβεί στην Α’ κατηγορία. 3. Η εφηβική μας ομάδα να μπει στην τετράδα της Α’ κατηγορίας. 4. Η ανδρική μας ομάδα να διεκδικήσει θέση στην πρώτη τετράδα της Α2. 5. Να ολοκληρωθεί η φάση της μελέτης του νέου γηπέδου. Πάνω απ’ όλα, ελπίζω να είμαστε όλοι καλά και υγιείς και να έχουμε αφήσει πίσω μας την πανδημία του κορονοϊού, ώστε να μπορέσουμε από Σεπτέμβριο να έχουμε μια κανονική αθλητική δραστηριότητα.

Δημήτρης Χουχουλής

  • Ο… αιωνόβιος προπονητής του Πανερυθραϊκού!

Προπονητής του Πανερυθραϊκού τα τελευταία… 20 χρόνια ο Δημήτρης Χουχουλής. Το «ΦΩΣ» δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει με τον «αρχιτέκτονα» της ομάδας.

Ο Πανερυθραϊκός ήταν μια ανάσα από την Α2. Το περιμένατε αυτό στην αρχή της σεζόν; Ήταν στόχος η άνοδος;

Σίγουρα, ο Πανερυθραϊκός ήταν μία ανάσα από την Α2 με τη διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει όλος ο πλανήτης με τον κορονοϊό. Αν το περιμέναμε... Οπωσδήποτε περιμέναμε να ήταν η φετινή χρονιά συνέχεια της προηγούμενης, όταν κάναμε μία ριζική ανανέωση, ιδιαίτερα από πλευράς ηλικίας, καθώς πήραμε πολλά νέα, ταλαντούχα παιδιά και τους δώσαμε τη δυνατότητα να γίνουν πρωταγωνιστές... Δυσκολευτήκαμε στην αρχή, ωστόσο εντέλει είχαμε ένα πολύ καλό φίνις, πετυχαίνοντας το 8 στα 8, και από κει που κινδυνεύαμε, τελικά τερματίσαμε και στην 6η θέση του περσινού πρωταθλήματος.

Φέτος θα έλεγα ότι κάναμε προσεκτικές και ποιοτικές κινήσεις, πήραμε κάποια παιδιά «παιγμένα» στη συγκεκριμένη κατηγορία... Και μαζί με τους τέσσερις-πέντε έμπειρους που είχαμε από την περσινή χρονιά αλλά και από τις προηγούμενες σεζόν, οι οποίοι «κουβάλησαν» την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και με αυτά τα νεαρά παιδιά που προανέφερα και είχαν πάρει το «βάπτισμα του πυρός» είχαμε σκοπό να πρωταγωνιστήσουμε. Αυτό σημαίνει ότι είχαμε μεν στόχο την άνοδο, αλλά δεν ήταν και αυτοσκοπός. Θέλαμε να συνεχίσουμε την πολύ καλή δουλειά και μέσα από αυτήν τη διαδικασία να ερχόταν η άνοδος. Ήμασταν πολύ κοντά, βρισκόμασταν στην πρώτη θέση, έχοντας 3 και 4 βαθμούς διαφορά από ομάδες οι οποίες μπορούσαν να διεκδικήσουν μία από τις δύο προνομιούχους θέσεις, ενώ την ομάδα που ισοβαθμούσαμε (σ.σ. Μαρούσι) την είχαμε κερδίσει και στα δύο μεταξύ μας παιχνίδια. Άρα θεωρώ ότι είχαμε αναμφίβολα τον πρώτο λόγο και ήμασταν, να μην πω με τα... δύο πόδια, αλλά με κάτι παραπάνω από το ένα πόδι στην Α2.

Ποια ήταν τα κλειδιά της φετινής πορείας;

Τα κλειδιά της φετινής πορείας, πρώτα απ’ όλα, είναι αυτό που χαρακτηρίζει τον Πανερυθραϊκό, δηλαδή η οργάνωση, η διοικητική ηρεμία και φυσικά το γεγονός πως ό,τι λέει η διοίκηση, ό,τι υπόσχεται σε όλους όσοι συνεργάζεται, στο τέλος της χρονιάς το έχει υλοποιήσει.

Ιδιαίτερα η φετινή χρονιά ήταν πιο ξεκάθαρη. Και η περσινή, αλλά η φετινή ακόμα περισσότερο, με την παρουσία στη θέση του προέδρου του Δημήτρη Τσικόπουλου, που έδωσε στην ομάδα μία άλλη σιγουριά και μία άλλη ηρεμία -η οποία βέβαια «βγήκε» και στο παρκέ-, πάντα βέβαια έχοντας κοντά του τους ανθρώπους που κράτησαν την ομάδα σε αυτό το υψηλό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια, τον Σπύρο Γριβέα, τον Μιχάλη Χατζόπουλο, τον Διονύση Κατσιώτη και γενικώς όλη τη διοικούσα επιτροπή. Άρα, λοιπόν, αυτό που ήταν «κλειδί» ήταν η αρμονία της σχέσης μεταξύ διοίκησης και αγωνιστικού τμήματος.

Μετά το κακό ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, ιδιαίτερα μετά την 1η αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι που όσες φορές και να το ξαναπαίξουμε δεν γίνεται να χαθεί, έχοντας στα 30 λεπτά του παιχνιδιού μία διαφορά 20 πόντους και στο τέλος χάσαμε και με τρεις πόντους (σε ένα δεκάλεπτο τα κάναμε όλα λάθος, ο αντίπαλος τα έκανε όλα σωστά και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα), σε άλλες ομάδες αυτό το πράγμα πιθανόν να δημιουργούσε κραδασμούς, γκρίνιες κ.λπ. Ωστόσο, η ομάδα μας -λόγω όλων αυτών που σου περιέγραψα πριν- βγήκε πιο δυνατή, πιο ενωμένη. Συνεχίσαμε μεν λίγο «μουδιασμένοι», τις πρώτες 4 αγωνιστικές κάναμε μία νίκη, αλλά στη συνέχεια με πολύ σκληρή δουλειά και με ηρεμία πάνω απ’ όλα -το ξαναλέω- που βοηθά στο να δουλέψεις και να διορθώσεις πράγματα η ομάδα μέχρι την 21η αγωνιστική κατάφερε να κάνει ένα μεγάλο σερί έχοντας 16 νίκες στα 17 τελευταία παιχνίδια, από την 4η αγωνιστική δηλαδή μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Είστε ένας από τους μακροβιότερους προπονητές σε μια ομάδα. Επιλογή σας ή απλά έτυχε;

Όντως, είμαι ένας από τους μακροβιότερους προπονητές σε μία ομάδα. Αυτό, βέβαια, δεν έγινε νομίζω ούτε τυχαία ούτε επειδή κάποιοι από τη διοίκηση ήθελαν σώνει και καλά να είμαι εγώ. Πιστεύω ήταν συνδυασμός πραγμάτων, ήταν η αληθινή σχέση μεταξύ μας, ότι λέγαμε πάντα αλήθειες ο ένας στον άλλον. Καταφέραμε και διαχειριστήκαμε τις άσχημες στιγμές χωρίς να μεταφέρουμε τις ευθύνες ο ένας στον άλλον, αλλά ψάχνοντας να δούμε τα λάθη που έχουμε κάνει και να τα διορθώσουμε, γιατί και η επιτυχία και η αποτυχία ανήκουν σε όλους σε ένα ομαδικό άθλημα. Αυτό ήταν το ένα πράγμα το οποίο με έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια στον Πανερυθραϊκό.

Τώρα, για το αν ήταν επιλογή μου ή απλά έτυχε... Νομίζω ούτε το ένα ούτε το άλλο. Επειδή κάθε χρόνο σε όλη αυτήν την πορεία των 20 χρόνων είχαμε και επιτυχίες, είχαμε και αποτυχίες, αυτό μας έκανε να μην πλήττουμε. Όλα αυτά τα συναισθήματα, το να χαιρόμαστε, να λυπόμαστε, να προσπαθούμε να διορθώσουμε πράγματα, να πανηγυρίσουμε, να παίξουμε στην παραπάνω κατηγορία και ό,τι εν πάση περιπτώσει συνεπάγεται μία άνοδος ή μία κάθοδος - γιατί είχαμε και καθόδους όλα αυτά τα χρόνια, τις είχαμε βέβαια από το υψηλότερο σημείο που φτάσαμε από την Α2 στη Β’ Εθνική και επιστρέφαμε, έχει σημασία αυτό γιατί συνήθως σε ομάδες που από το υψηλότερο σημείο τους επιστρέφουν χαμηλότερα, υπάρχουν τριγμοί και αυτό μπορεί εύκολα να σε οδηγήσει ακόμη πιο κάτω... Εμείς, όμως, επειδή είμαστε δυνατοί ως ομάδα -διοίκηση, προπονητές, παίκτες, κόσμος, όλο το οικοδόμημα- «απορροφούσαμε» τους τριγμούς και επιστρέφαμε πιο δυνατοί!

Ένα άλλο κομμάτι ήταν ότι προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε -και το έχουμε καταφέρει σε έναν μεγάλο βαθμό, αν και θέλει πολλή δουλειά ακόμη- μία δυνατή ακαδημία, έχοντας αυτήν τη στιγμή 260-270 παιδιά στη δύναμή μας, έχοντας το εφηβικό μας στην Α’ κατηγορία, το παιδικό μας σε υψηλό επίπεδο στη Β’ κατηγορία (αλλά στόχος είναι την επόμενη χρονιά να βρίσκεται και αυτό στην Α’ κατηγορία), οι ηλικιακές ομάδες που πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματά τους και γενικώς έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη στις οικογένειες που φέρνουν τα παιδιά τους, που τα εμπιστεύονται σε εμάς, στους προπονητές μας, στο πρόγραμμά μας - και η εμπιστοσύνη, ξέρεις, είναι ένα πράγμα που δεν χαρίζεται, το κερδίζεις, και το κερδίζεις με πολλή δουλειά και νομίζω ότι έχουμε δουλέψει πάρα πολύ γι’ αυτό και όχι μόνο στο να βοηθήσουμε τα παιδιά να κάνουν ένα βήμα στο αθλητικό κομμάτι, στο μπάσκετ, αλλά είμαστε δίπλα στα παιδιά στο 100% και προσπαθούμε να τους δώσουμε πράγματα, αξίες και συναισθήματα, που είναι πολύ εύκολο να τα μεταφέρεις μέσα από τον αθλητισμό και το μπάσκετ από οποιαδήποτε άλλη μορφή.

Όλα αυτά, λοιπόν, με έκαναν να είμαι όλα αυτά τα χρόνια στον Πανερυθραϊκό και να είμαι πολύ ευχαριστημένος, ευτυχισμένος θα έλεγα... Και πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε δημιουργήσει -από τη διοίκηση, από τους παίκτες που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια, από τους συνεργάτες που πέρασαν από δίπλα μας, απ’ όλο τον Οργανισμό γενικώς, αλλά και απ’ όλους τους ανθρώπους που έβαλαν ένα λιθαράκι, προέδρους, γενικούς αρχηγούς, διοικήσεις, για να είναι εδώ σήμερα ο Πανερυθραϊκός- ένα από τα σωματεία που νομίζω έχει κερδίσει μία πολύ δυνατή θέση στον μπασκετικό χάρτη της χώρας.

Υπάρχει τελικά μέλλον στο ελληνικό μπάσκετ; Ποιες οι σκέψεις σας;

Σίγουρα υπάρχει μέλλον στο ελληνικό μπάσκετ. Όπως σίγουρα υπάρχουν και πράγματα που μπορούν να διορθωθούν, να γίνουν καλύτερα. Όλα αυτά θα γίνουν με από κοινού προσπάθεια και των συλλόγων και της Ομοσπονδίας. Είμαστε σε μία πολύ δύσκολη στιγμή τώρα. Ιδιαίτερα την περίοδο μετά τον κορονοϊό θα πρέπει όλοι να ξανασκεφτούμε πράγματα, να οργανώσουμε πράγματα, όχι μόνο στο μπάσκετ αλλά σε όλη μας τη ζωή, σε όλες τις φάσεις της ζωής μας. Οπότε είναι μία ευκαιρία να διορθώσουμε κακώς κείμενα και να βγούμε πιο δυνατοί την επόμενη μέρα. Νομίζω, λοιπόν, ότι το μπάσκετ έχει δώσει πολλά και μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα. Υπάρχει ταλέντο, χρειάζεται πολλή δουλειά και χρειάζεται -ξαναλέω- και πολλή συνεργασία. Μέσα από τη συνεργασία συλλόγων και Ομοσπονδίας μπορούμε να κάνουμε θαύματα, γιατί το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που μας ταιριάζει και μας έχει δώσει τεράστιες επιτυχίες, μεγάλες χαρές και τα καλύτερα έρχονται.

Καλλιανιώτης: Την ικανοποίηση κανείς δεν μπορεί να μας την πάρει πίσω

Αρχηγός της ομάδας ο Τάσος Καλλιανιώτης. Ο πολύπειρος φόργουορντ μίλησε κι αυτός στο «ΦΩΣ».

Ετοιμαζόσασταν να πανηγυρίσετε την άνοδο στην Α2. Πώς νιώσατε με αυτό το άδοξο τέλος της σεζόν;

Δεν μπορώ να πω ότι ετοιμαζόμασταν ακριβώς... Αν ήταν έτσι, πέρσι την ίδια εποχή έπρεπε να ετοιμαζόμασταν για τη Γ’ Εθνική! Ξέραμε ότι έπρεπε να μείνουμε σοβαροί και ΠΡΩΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Όσον αφορά την άνοδο, είχαμε κάνει ένα μεγάλο βήμα καθώς είχαμε διαφορά ασφαλείας από τους υπόλοιπους μνηστήρες. Παρ’ όλα αυτά, προσωπικά, στόχος της ομάδας ήταν να προσπαθεί και να προσφέρει για 30 αγωνιστικές ανεξαρτήτως ανόδου ή κατάκτησης πρωταθλήματος... Αυτά έρχονται στο τέλος. Σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως αυτή της πανδημίας, στο τέλος λίγο πολύ όλοι βγαίνουμε «χαμένοι», αλλά ο χρόνος αναμονής και προσμονής για την επόμενη μέρα αμβλύνει τα συναισθήματα, είτε αυτά είναι χαράς είτε λύπης. Έτσι, μπορεί να στερηθήκαμε τη χαρά να γιορτάσουμε την επικείμενη επιτυχία, όμως την προσπάθειά μας και την ικανοποίηση για ό,τι είχαμε πετύχει μέχρι εκείνο το σημείο δεν μπορεί κανείς να μας την πάρει πίσω.

Περιμένατε πως θα έχετε τέτοια πορεία στο ξεκίνημα της χρονιάς;

Η έναρξη του πρωταθλήματος μάς βρήκε απροετοίμαστους κυρίως πνευματικά (μία νίκη σε 4 αγώνες), οπότε δεν περιμέναμε με τόσο κακό ξεκίνημα ότι μέχρι τα μισά του β’ γύρου θα έχουμε καταφέρει να είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία και να έχουμε κερδίσει και όλα σχεδόν τα ντέρμπι με τους ανταγωνιστές της κορυφής.

Ποια τα μυστικά της επιτυχίας;

Δεν υπάρχουν μυστικά. Άλλωστε, στον αθλητισμό δεν μπορείς να κρύψεις τίποτα, όλα φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Τα δύο βασικά στοιχεία της επιτυχίας ήταν, πρώτον, η καλή χημεία που αποκτήσαμε παίκτες και προπονητές όσον αφορά την απόδοση στο παιχνίδι που βασίστηκε σε ένα μεγάλο τιμ προπονητών, γυμναστών και κυρίως στον πιστό μας φροντιστή (σ.σ. Σταύρος Χελιώτης) και, δεύτερον, η στάση της διοίκησης του Πανερυθραϊκού, που, εκτός της συνέπειας που δείχνει σε όλους τους τομείς, προσπαθεί να μας στηρίξει και να μας βοηθήσει σε οποιαδήποτε ανάγκη δημιουργηθεί. Έχοντας αυτά τα δύο στοιχεία, αλλά και τη βοήθεια της τύχης και την αμέριστη στήριξη του κόσμου, τα οποία χρειάζονται πάντα, ο δρόμος για την επιτυχία ανοίγει διάπλατα.

Το φετινό ρόστερ

  1. Τάσος Καλλιανιώτης 37 χρ. 1,93 μ.
  2. Λουκάς Γιαουρτόγλου 33 χρ. 1,92 μ.
  3. Άλκης Παππάς 32 χρ. 1,86 μ.
  4. Γιώργος Δέλλιος 38 χρ. 2,03 μ.
  5. Τάκης Νικολακόπουλος 26 χρ. 1,97 μ.
  6. Θανάσης Ντουζίδης 23 χρ. 2,02 μ.
  7. Άλεξ Βουγιούκας 31 χρ. 2,08 μ.
  8. Χρήστος Σκάνδαλος 25 χρ. 1,88 μ.
  9. Παναγιώτης Στάθης 20 χρ. 2 μ.
  10. Τάσος Αντωνίου 32 χρ. 1,98 μ.
  11. Βασίλης Στασινόπουλος 26 χρ. 2,02 μ.
  12. Χριστόφορος Λυκογιάννης 38 χρ. 1,99 μ.
  13. Γιάννης Πασχαλίδης 18 χρ. 1,99 μ.
  14. Στέλιος Κόπτσας 18 χρ. 1,81 μ.

Προπονητής: Δημήτρης Χουχουλής

Ασίσταντ κόουτς: Θάνος Νούσης

Ασίσταντ κόουτς: Χάρης Μπίσκας

Γυμναστής: Παναγιώτης Χατζής

Team Manager: Γιώργος Ζερβός


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα