Αποχωρεί και ο Ήφαιστος Λήμνου από την Basket League

Ο Ήφαιστος Λήμνου και η οικογένεια Μπούμπουρα πόνταραν στη στήριξη των τοπικών φορέων του νησιού, καθώς τα λειτουργικά έξοδα είναι πολλά, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε, για αυτό και η ομάδα αποχωρεί από την Basket League.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά… συνηθίζεται να λέγεται και στη Λήμνο όσα είχαν τη μορφή των φημών φαίνεται να επαληθεύονται. Ο Ήφαιστος, όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν θα συμμετάσχει ούτε αυτός στο πρωτάθλημα της Basket League και μετά την αποχώρηση και του Ρεθύμνου οι ομάδες από 16 είναι πλέον 14, χωρίς να είναι δεδομένη και σίγουρη η συμμετοχή των δύο που ανέβηκαν από την Α2, του Χαρίλαου Τρικούπη και του Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Η οικογένεια Μπούμπουρα, που στήριξε αυτό το εγχείρημα τα τελευταία δύο χρόνια, με μεγάλη -η αλήθεια είναι- επιτυχία, δεν βρήκε ανταπόκριση από τους τοπικούς φορείς και τις επιχειρήσεις για οικονομική ενίσχυση και φαίνεται πως πάρθηκε η οριστική απόφαση για αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Α1.

Τα λειτουργικά έξοδα του Ηφαίστου είναι πολλά περισσότερα από άλλες ομάδες, καθώς βρίσκεται σε ακριτικό νησί και πρέπει συνέχεια να ταξιδεύει. Η οικογένεια Μπούμπουρα πόνταρε στη στήριξη από τους τοπικούς φορείς, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα