Μπάχαλο στον μπασκετικό ΠΑΟΚ, στον "αέρα" ο Μέξας!

Δεδομένο στον μπασκετικό ΠΑΟΚ δε μπορεί να θεωρηθεί τίποτα. Σε νέο, άτυπο Δ.Σ. που έγινε την Τρίτη (23/6), τα δύο στρατόπεδα που υπάρχουν στην ΚΑΕ, διαφώνησαν και πάλι, με αποτέλεσμα ο Θανάσης Χατζόπουλος να αποχωρήσει και ο Χάρης Μαρκόπουλος, να επανέλθει στο προσκήνιο, παρότι χθες το χρίσμα δόθηκε στον Κώστα Μέξα!

Από χθες, είχε γίνει γνωστό ότι οι άνθρωποι που κλήθηκαν να αποφασίσουν για το θέμα του προπονητή, δεν έφτασαν σε κάποια ομόφωνη απόφαση.

Η παρουσία του Θανάση Χατζόπουλου χθες και η άποψη του για να δοθεί το χρίσμα στον Κώστα Μέξα (υποστηρίχθηκε και από τον Λεωνίδα Δεδέογλου), έφερε αντιδράσεις από το άλλο «στρατόπεδο» (Καρακούσης και Κατσιώρας, ο δεύτερος μάλιστα απείλησε με παραίτηση χθες), που προτιμούσε τον Χάρη Μαρκόπουλο για τον πάγκο της ομάδας.

Ετσι σήμερα, πραγματοποιήθηκε νέο συμβούλιο στην ΚΑΕ και τα δεδομένα άλλαξαν άρδην!

Ο Θανάσης Χατζόπουλος ενημέρωσε ότι δεν έχει τη διάθεση να συνεχίσει από τη στιγμή που υπάρχει αυτό το κλίμα (μαζί του και ο Απόστολος Καΐσης) κι έτσι, η όποια απόφαση υπήρχε για τον Κώστα Μέξα χθες, είναι στον «αέρα»!

Κάτι ανάλογο φαίνεται να ισχύει και για τον Μιχάλη Γιαννακίδη, ο οποίος ήταν να αναλάβει και επίσημα, ως τιμ μάνατζερ και ο Χάρης Μαρκόπουλος, επανέρχεται στο προσκήνιο.

Η ενότητα... αγνοείται στην «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, την ώρα που τα προβλήματα είναι πολλά και η επόμενη μέρα, με τέτοιο κλίμα, δείχνει όλο και πιο δύσκολη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα