Πιτίνο: «Τεράστιο κενό στην καρδιά» η απουσία του Σπανούλη από το Προολυμπιακό!

Ο εκλέκτορας της Εθνικής Ελλάδος, Ρικ Πιτίνο, με ανάρτηση του, στο «Τwitter», αναφέρθηκε στο πρόβλημα τραυματισμού που στέρησε στον Βασίλη Σπανούλη την παρουσία στο Προολυμπιακό τουρνουά, του Καναδά, μιλώντας για «Τεράστιο κενό στην καρδιά»

Τα προβλήματα στελέχωσης της Εθνικής Ομάδας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά τελειωμό δεν έχουν αφού μετά τους Παπαγιάννη και Πρίντεζη και ο Βασίλης Σπανούλης τέθηκε νοκ άουτ.

Ο εκλέκτορας της «γαλανόλευκης», Ρικ Πιτίνο τοποθετήθηκε, δημόσια, αναφορικά με τη νέα αναποδιά στην προσπάθεια της «επίσημης αγαπημένης» ούτως ώστε να βρεθεί στους Ολυμπιακούς του Τόκιο και ειδικά για έναν παίκτη που ήταν διακαής επιθυμία του η επιστροφή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Σ' ανάρτηση του στο Twitter, λοιπόν, έκανε λόγο για «τεράστιο κενό στην καρδιά» μετά από αυτή τη δυσμενή εξέλιξη, ενόψει των αγώνων στην Βικτώρια (29/06 - 04/07) που οδηγούν στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.

«Έχω ένα τεράστιο κενό στην καρδιά επειδή ο αρχηγός μας, ο Βασίλης Σπανούλης, δεν θα ηγηθεί της προσπάθειάς μας στον Καναδά. Είχα δύο καταπληκτικές εβδομάδες μαζί του. Είναι η επιτομή του μπασκετμπολίστα που θέλεις: είναι παθιασμένος, είναι ταλαντούχος, είναι σκληρός εργάτης, είναι απλά σπέσιαλ» έγραψε ο Αμερικανός προπονητής στο Twitter.

Ο Πιτίνο έκανε μεγάλη προσπάθεια για να πείσει τον Σπανούλη να γυρίσει στην εθνική ομάδα μετά από έξι χρόνια, όμως το κορμί του 39χρονου αρχηγού του Ολυμπιακού, δεν συμβάδισε με την επιθυμία του και η προετοιμασία της Εθνικής συνεχίζεται πια με 13 παίκτες.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα