Ρέινκινγκ: «Η πίεση της Ελλάδας μας οδήγησε σε πολλά λάθη»

Ο τεχνικός της Μεγάλης Βρετανίας, Νέιτ Ρέινκινγκ στάθηκε στο καλό ξεκίνημα της ομάδας του απέναντι στην Εθνική Ελλάδος και αναφέρθηκε στην πίεση που έβαλε η «γαλανόλευκη» οδηγώντας σε λάθη τους παίκτες του.

 

Η Εθνική ομάδα των ανδρών έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ στο β’ μέρος και επικράτησε με 93-71 της Μ. Βρετανίας στη Λάρισα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Ο προπονητής της της Μεγάλης Βρετανίας, Νέιτ Ρέινκινγκ δήλωσε:

«Πιστεύω πως κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Μετά το ημίχρονο η πίεση που άσκησε η ελληνική ομάδα οδήγησε σε πολλά λάθη. Δεχτήκαμε 26 πόντους από λάθη μας και δεν διαχειριστήκαμε καλά την πίεσή τους. Είναι δύσκολο να αντιπαρέλθεις τόσα λάθη. Η Ελλάδα έπαιξε καλά, κυκλοφόρησε καλά την μπάλα, ευστόχησε σε μακρινά σουτ και έκανε κάποια μεγάλα σερί».

Από την μεριά του, ο αρχηγός της Μεγάλης Βρετανίας, Νταν Κλαρκ, τόνισε:

«Συγχαρητήρια στην Ελλάδα για τη νίκη. Για μας το πρώτο ημίχρονο είχε πολλά θετικά στοιχεία. Η προετοιμασία ήταν δύσκολη, γιατί έλειπαν πολλοί παίκτες. Το θετικό για το μέλλον είναι ότι είχαμε πολλά νέα παιδιά στην αποστολή. Το δεύτερο ημίχρονο έκανε τη διαφορά στον αγώνα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα