«Πανστρατιά» στη Σερβία για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Μπροστά στο φάσμα του αποκλεισμού από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 ο Σβέτισλαβ Πέσιτς κάλεσε μέχρι και τον Νίκολα Γιόκιτς στα προκριματικά του Αυγούστου κόντρα στην Ελλάδα

Η Σερβία βρίσκεται… κατάματα με τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 και μάλιστα ο Σβέτισλαβ Πέσιτς έχει επικριθεί σφοδρά για τις επιλογές του.

Συγκεκριμένα βρίσκεται στην 5η θέση του νέου ομίλου με ρεκόρ 1-3 και ο Ομοσπονδιακός προπονητής των «πλάβι» σήμανε προσκλητήριο καλώντας πολλά από τα αστέρια της χώρας.

Έτσι λοιπόν στην προεπιλογή της εθνικής Σερβίας, που παίζει το επόμενό της παιχνίδι με την Ελλάδα (25/8), βρίσκονται 22 παίκτες.

Ανάμεσά τους σπουδαία ονόματα, προεξέχοντος του MVP του ΝΒΑ, Νίκολα Γιόκιτς, αλλά και άλλων όπως οι Μίτσιτς, Τεόντοσιτς, Νέντοβιτς, Μπιέλιτσα, Κάλινιτς.

Αναλυτικά η προεπιλογή αποτελείται από τους:

Αλέξα Αβράμοβιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Ντέγιαν Νταβιντόβατς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Όγκνιεν Γιάραμαζ, Νίκολα Γιόκιτς, Νίκολα Γιόβιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Μπάλσα Κοπρίβιτσα, Μάρκο Γιάγκοντιτς-Κούριντζα, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νεμάνια Νέντοβιτς, Αλεξέι Ποκουσέφσκι, Φίλιπ Πετρούσεφ, Ντούσαν Ρίστιτς, Μπόρισα Σίμανιτς, Άλεν Σμάιλαγκιτς και Μίλος Τεόντοσιτς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα