Σλοβενία – Κροατία 94-88: Μπορεί και χωρίς Ντόντσιτς

Με τους Ντόντσιτς και Ντράγκιτς στον πάγκο κατά την τελευταία περίοδο η Σλοβενία επικράτησε με 94-88 της Κροατίας σε φιλική αναμέτρηση στο Τσέλιε

Η Σλοβενία έδειξε ότι μπορεί να στηρίζεται σε όλους τους παίκτες της, καθώς επικράτησε με 94-88 της Κροατίας σε φιλικό αγώνα που έγινε στην πόλη Τσέλιε.

Ο προπονητής των Σλοβένων Αλεξάντερ Σέκουλιτς με το σκορ 77-72 υπέρ της ομάδας του στο τέλος το τρίτου δεκάλεπτου αποφάσισε να αποσύρει από την πεντάδα τους Ντόντσιτς και Ντράγκιτς, οι οποίοι μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν τα «πρώτα βιολιά» της ομάδας και να εμπιστευθεί τους υπόλοιπους παίκτες.

Έτσι οι Τσάντσαρ, Νίκολιτς και Πρέπελιτς ανέλαβαν δράση και οδήγησαν την Σλοβενία στην επικράτηση, την ώρα που ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς έβλεπε τους παίκτες του να αστοχούν σε ελεύθερα σουτ και να μην μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Τσάντσαρ (21π., 9ρ.), Ντράγκιτς (19π.) και Ντόντσιτς (10π., 6ας) ήταν οι καλύτεροι για τους γηπεδούχους, ενώ για την «Χρβάτσκα» προσπάθησαν οι Σάριτς (18π.) και Μπογκντάνοβιτς (15π., 6ρ.).
Τα δεκάλεπτα: 25-25, 41-46, 77-72, 94-88


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα