Τέλος ο Στόγιαν Βράνκοβιτς από την ομοσπονδία μπάσκετ της Κροατίας!

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς παραιτήθηκε από την προεδρία της κροατικής ομοσπονδίας μπάσκετ μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής από την Φινλανδία στο Eurobasket 2022.

Παρελθόν από τον προεδρκό θώκο της ομοσπονδίας μπάσκετ της Κροατίας αποτελεί από την Δευτέρα (12/9) ο Στόγιαν Βράνκοβιτς.

Ο παλαίμαχος σέντερ του Παναθηναϊκού θεώρησε τον εαυτό του υπεύθυνο για τον αποκλεισμό της Κροατίας από την Φινλανδία στους «16» του Eurobasket 2022.

«Μετά τον αποκλεισμό της Κροατίας στο Ευρωμπάσκετ, αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση του προέδρου της κροατικής ομοσπονδίας μπάσκετ, παίρνοντας εξ ολοκλήρου την ευθύνη», είπε αρχικά και κατέληξε:

«Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο της Εθνικής, όπου μας υποστήριξε δεόντως. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να εντοπίσω καμία λύση στα υπάρχοντα προβλήματα. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους με την Εθνική ομάδα και την προσπάθεια που έκαναν μαζί με το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο. Επιπλέον, ευχαριστώ όλα τα μέλη της ομοσπονδίας γα τη συνεργασία μας αυτά τα έξι χρόνια».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα