Ρούμπιο: «Είναι σαν να μαθαίνεις ποδήλατο»

Ο Ρίκι Ρούμπιο σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση της Εθνικής του ομάδας με την Λετονία ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιστροφή του στην δράση λέγοντας πως η αγάπη του για το μπάσκετ ήταν πάντα εκεί.

Η Ισπανία μπορεί να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Eurobasket 2025, ωστόσο η επιστροφή του Ρίκι Ρούμπιο στη δράση έφερε χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας.

Ο πολύπειρος γκαρντ σε δηλώσεις μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τη Λετονία ήταν εμφανώς χαρούμενος, ενώ τόνισε πως η αγάπη του για το μπάσκετ ήταν πάντα εκεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ένιωσα σαν ρούκι, είχα πολύ άγχος, αλλά - στο τέλος της ημέρας - είναι απλώς μπάσκετ. Είναι σαν να μαθαίνεις ποδήλατο. Οπότε θα είναι δύσκολο, αλλά είμαι χαρούμενος.

Η αγάπη μου για το μπάσκετ ήταν πάντα εκεί, σκοτείνιασε για λίγο, αλλά τώρα πρέπει να φύγει αυτή η σκόνη και να το απολαύσω ξανά. Είμαι χαρούμενος που βρέθηκα ξανά σε ένα παρκέ και ευγνώμων για την ευκαιρία».

Αναφορικά με το ντεμπούτο του με την Μπαρτσελόνα είπε: «Το παίρνω μέρα με την μέρα μετά από τόσο καιρό που ήμουν εκτός. Θα μιλήσω με τον κόουτς και θα δούμε».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα