Ρούντι Φερνάντεθ: «Από τις πιο ισχυρές ομάδες η Ελλάδα»

Στη δυναμική της Εθνικής Ελλάδος σε σχέση με τις άλλες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας αναφέρθηκε ο Ρούντι Φερνάντεθ.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην Ισπανία και τη δυναμική ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ακόμα και για την Εθνική Ελλάδος, τονίζοντας ότι βρίσκεται ανάμεσα στις πιο ισχυρές ομάδες της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, παρά το γεγονός πως οι ΗΠΑ έχουν πολλές απουσίες, αλλά είναι μια από τις πιο ισχυρές ομάδες, μετά είναι η Σερβία, η Ιταλία, η Ελλάδα, ο Καναδάς. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλές ομάδες με πολλούς καλούς παίκτες».

Ο άσος της «βασίλισσας» σχολίασε και την επιστροφή του στην εθνική ομάδα έπειτα από την απουσία του στο Eurobasket του 2017: «Θεώρησα πως έπρεπε να ανακάμψω και να ξεκουραστώ και τώρα είμαι πίσω σε μια μεγάλη οικογένεια. Μου είχε λείψει η ατμόσφαιρα που έζησα στην εθνική. Ο Ουίλι μου είχε λείψει πολύ. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια».

Για την εθνική Ισπανίας: «Υπάρχουν πολλοί ηγέτες εδώ, βετεράνοι παίκτες, παίκτες με εμπειρία που μπορούν να αναλάβουν αυτόν τον ρόλο. Όλοι έχουμε μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι της εθνικής».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα