Παγκόσμιο Κύπελλο 2019: Ξεκινάει το τουρνουά Άτλας

Σήμερα Παρασκευή (23/08) ανοίγει η αυλαία του τουρνουά Άτλας που διεξάγεται στην Κίνα λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο οποίο συμμετάσχει και η Εθνική μας ομάδα.

Το τουρνουά Άτλας κάνει πρεμιέρα το μεσημέρι της Παρασκευής (23/08), στο οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα, καθώς το συγκεκριμένο τουρνουά θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε για τις 8 από τις 32 ομάδες που θα συμμετέχουν στο Μουντομπάσκετ της Κίνας, με την FIBA να μεταδίδει όλες τις αναμετρήσεις μέσω LIVE STREAMING από το κανάλι της στο YouTube αλλά και από το επίσημο προφίλ της στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν την Παρασκευή (23/08) με την Τουρκία να αγωνίζεται εναντίον του Πουέρτο Ρίκο στις 14:00, ενώ ακολουθεί και το Σενεγάλη-Βενεζουέλα στις 14:30. Η Εθνική μας ομάδα θα αγωνιστεί εναντίον στην θεωρητικά κατώτερη Ιορδανία, με το «τζάμπολ» να είναι στις 15:00 (ώρα Ελλάδας) το Σάββατο 24/8, ενώ στις 14:30 θα έχει προηγηθεί η αναμέτρηση της οικοδέσποινας Κίνας με την Δομινικανή Δημοκρατία.

Υπενθυμίζουμε, πως η «επίσημη αγαπημένη» έχει φτάσει από το πρωί της Πέμπτης (22/08) στην πόλη Σουτσόου της Κίνας, όπου συμμετέχοντας στο τουρνουά Άτλας (23-27 Αυγούστου) θέλει να ολοκληρώσει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου (31/08-15/09).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα