Χρούμπαν: «Η Ελλάδα έπαιζε καλύτερα χωρίς τον Αντετοκούνμπο!»

Ο φόργουορντ της Τσεχίας Βόιτσεχ Χρούμπαν τόνισε με δηλώσεις του πως η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παρκέ περισσότερο «μπέρδευε» την Εθνική μας ενώ χωρίς αυτόν, οι διεθνείς μας απέδιδαν καλύτερο μπάσκετ.

Ο Βόιτσεχ Χρούμπαν με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Τσεχίας με την Ελλάδα και την πρόκρισή της ομάδας του στην επόμενη φάση του Mundobasket εμφανώς ικανοποιημένος, τόνισε πως η ελληνική ομάδα έπαιζε καλύτερα χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον αγώνα και πως ο «Greek Freak» περισσότερο «μπέρδευε» την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου παρά τη βοηθούσε.

Το πανόραμα του Mundobasket 2019 (10η μέρα)

Ο Τσέχος φόργουορντ απέφυγε να σχολιάσει ερώτηση για τη διαιτησία του αγώνα.

Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Άδικη η αντιμετώπιση προς τον Γιάννη»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρούμπαν:

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι λίγο σκληρό αυτό που θα πω για εκείνον, αλλά η ελληνική ομάδα έπαιζε καλύτερα χωρίς αυτόν. Αυτό γινόταν όχι μόνο σήμερα, αλλά σε όλο το τουρνουά. Όταν είναι στο παρκέ, ο αντίπαλος προσαρμόζεται και πρέπει αναγκαστικά να βασιστούν σε πολλά σουτ. Κι όταν έχει την μπάλα, είναι σαν όλη η άλλη ομάδα να περιμένει τι θα κάνει. Έτσι δεν λειτουργούν καλά σαν σύνολο. Παρόλο που είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, η Ελλάδα παίζει καλύτερα χωρίς εκείνον».

Φταίμε όλοι μας...

Για την διαιτησία του αγώνα: «Υπήρχε μεγάλη ένταση, πολλές επαφές, πολλές μονομαχίες. Σε αυτή τη διοργάνωση τα σφυρίγματα είναι διαφορετικά από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Έπεφταν κορμιά, ήταν προφανές πως επρόκειτο για μια μάχη επιβίωσης».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα