Σπυριδοπούλου: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας με την Ισλανδία»

Η Άννα Σπυριδοπούλου μίλησε για την ήττα της Εθνικής γυναικών από την Σλοβενία και το επόμενο ματς κόντρα στην Ισλανδία την Κυριακή(17/11)

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ έκανε η Άννα Σπυριδοπούλου και αναφέρθηκε στην ανανεωμένη Εθνική γυναικών, στην ήττα από την Σλοβενία με 70-64 για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021 και το επόμενο ματς με την Ισλανδία την Κυριακή(17/11).

Η φόργουορντ του Ολυμπιακού συγκεκριμένα είπε:

«Η Σλοβενία ξέραμε πολύ καλά ότι είναι δυνατή ομάδα και όλα αυτά τα χρόνια το έχει αποδείξει.Έχει την Μπάριτς και την Όμπλακ, δύο παίκτριες με μεγάλη εμπειρία στην Euroleague και προσπαθήσαμε να τις περιορίσουμε.Εμείς, από την άλλη, είμαστε μια νέα ομάδα, που φέτος προσπαθεί να βρει την ταυτότητά της.

Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν πετύχαμε τον στόχο μας. Κάναμε μια πολλή καλή προσπάθεια, όμως, όλα αυτά τα αφήνουμε πίσω και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, αυτό με την Ισλανδία»

Φυσικά και έχει μέλλον η ομάδα μας. Έχουμε νεαρά παιδιά που απέδειξαν ότι δεν φοβούνται την πίεση και το άγχος και βγήκαν μπροστά.Είμαι σίγουρη ότι αυτή η ομάδα θα καταφέρει πολλά.

Πάντα χαιρόμαστε, όταν παίζουμε στη Χαλκίδα, γιατί εκεί οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ ζεστοί και πάντα μας στηρίζουν.Ανυπομονούμε την Κυριακή στον αγώνα με την Ισλανδία να γεμίσει πάλι το γήπεδο και να μας στηρίζει ο κόσμος. Θέλουμε τους φίλαθλους δίπλα μας».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα