Πέσιτς: «Στόχος της Μπάγερν να έχει κόσμο στο 20% του γηπέδου»

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Μπάγερν Μονάχου Μάρκο Πέσιτς έθεσε ανοιχτά το θέμα της παρουσίας φιλάθλων στις εξέδρες της «Audi Dom» στην Euroleague

Την παρουσία κόσμου στις εξέδρες του γηπέδου της ομάδας ζητά ο γενικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου Μάρκο Πέσιτς στα ματς της Euroleague.

Την ώρα που ο προβληματισμός για την πανδημία και το δεύτερο κύμα του κορονοϊού που έχει κάνει την εμφάνισή του σε όλη την Ευρώπη, κορυφώνονται η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου δια στόματος Πέσιτς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου της ομάδας έθεσε το θέμα της παρουσίας φιλάθλων στις εξέδρες έστω και κατά το 20% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Οι Βαυαροί βασίζουν πολλά στον κόσμο τους, ο οποίος έχει μετατρέψει το «Audi Dome» σε μία από τις πιο δυνατές έδρες της Ευρώπης.

Για τον λόγο αυτό, η Μπάγερν θέλει να έχει ένα μέρος του κοινού της στο γήπεδό της, την ώρα που τα κρούσματα στο Μόναχο αυξάνονται και η ποδοσφαιρική ομάδα είναι η μόνη που θα παίξει πίσω από κλειστές πόρτες στην πρεμιέρα της Bundesliga.

«Στόχος μας είναι να έχουμε διαθέσιμο το 20% της χωρητικότητας του γηπέδου μας στο πρώτο παιχνίδι της Euroleague» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάρκο Πέσιτς.

Να θυμίσουμε πως η έδρα της Μπάγερν χωράει 6.700 φιλάθλους, ενώ η πρεμιέρα της στην Euroleague είναι προγραμματισμένη για τις 2 Οκτωβρίου απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα