Βόβορας: «Οι μικρές λεπτομέρειες θα κρίνουν το παιχνίδι»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Βόβορας είναι αισιόδοξος για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στην Euroleague

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική ευθεία τη προετοιμασίας του για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γιώργος Βόβορας εξέφρασε την αισιοδοξία του για την απόδοση της ομάδας του, αλλά και την έκβαση του αγώνα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας που πάντα παίζει μεγάλο ρόλο σε τέτοια παιχνίδια. Είναι μια ιδιαίτερη σεζόν. Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια εμπειρία.

Έχει 2 από τους καλύτερους παίκτες στα γκαρντ και τον παράγοντα του άδειου γηπέδου, μέσα από την ενέργεια και την μαχητικότητα να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Το πιο δύσκολο είναι πως παίξαμε με 2 πόιντ γκαρντ με Χίμκι και τώρα θα παίξουμε με διαφορετικά γκαρντ. Μέσα από τις δυσκολίες θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε.

Ο Μποχωρίδης έκανε εξαιρετική δουλειά στο προηγούμενο παιχνίδι. Με 2 διαφορετικά γκαρντ θα κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Οι μικρές λεπτομέρειες θα κρίνουν το παιχνίδι. Η τακτική ίσως βρεθεί σε δεύτερο ρόλο.

Μέχρι τώρα έχουμε καλή προετοιμασία. Προσπαθήσαμε να εντάξουμε τον Σάικς. Η ομάδα θα είναι έτοιμη και όλοι θα παλέψουμε για να φτάσουμε στη νίκη που όλοι παλεύουμε για αυτό τον σκοπό».

Επίσης μίλησε για:

Για τον Σαντ Ρος: «Είναι ένα παιδί που χτύπησε 4 Σεπτέμβρη και παίζει σε μια ιδιαίτερη θέση, είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Έχει κάποια στοιχεία που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και με αυτό το σκοπό πρέπει να μπει. Με συνεργασία να λύσουμε όλα τα προβλήματα».

Για την ενέργεια του Παναθηναϊκού: «Η δύναμη του πάγου και στην Χίμκι ήμασταν σε κάθε κατοχή είχαμε μαχητικότητα. Και στην αποστολή υπήρχε επιθυμία για νίκη και το ίδιο πρέπει να γίνει και αύριο. Είμαστε μια ομάδα και πρέπει να το δείξουμε και αύριο μέσα από τον πάγκο και να βοηθήσουμε»

Για τη νίκη κόντρα στην Χίμκι στη Μόσχα που ήρθε κόντρα στα προγνωστικά: «Ήταν η πρεμιέρα. Ήταν μια Euroleague που θα παρουσιαστούν πολλές καταστάσεις που θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Αυτό που έχουμε υποσχεθεί στους εαυτούς μας είναι να βγάζουμε μαχητικότητα. Παρουσιαστήκαμε καλά. Πήραμε μια σημαντική νίκη, αλλά αύριο είναι ένα τελείως διαφορετικό ντέρμπι».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα