Βεζένκοφ: «Ήμασταν υποψιασμένοι για τον Παναθηναϊκό»

Ο Σάσα Βεζένκοφ τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν υποψιασμένος και σωστά προετοιμασμένος για τον Παναθηναϊκό - Η εμψύχωση από τον Σπανούλη. 

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ. Λίγο μετά το τέλος, δήλωσε: «Ήμασταν υποψιασμένοι είδαμε τι μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός στη Ρωσία. Ξέραμε πως πρέπει να τρέξουμε να ελέγξουμε την άμυνα. Κάπου στο 3ο δεκάλεπτο χαθήκαμε, συσπειρωθήκαμε όμως και δίκαια πήραμε τη νίκη».

Για τον Σπανούλη: «Ο Βασίλης όπως και ο Γιώργος και ο Σλούκας με τον Παπανικολάου, έχουν εμπειρίες, τρόπαια, να βοηθούν την ομάδα. Ξέρουν πότε να πουν κάτι παραπάνω. Μας κρατούσαν σε εγρήγορση. Το παιχνίδι που έκανε ο Γιώργος ήταν ασύλληπτο».

Για τις στιγμές που πλησίασε ο Παναθηναϊκός: «Ξέραμε πως ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει. Προσπαθήσαμε να είμαστε καλά πνευματικά. Κάναμε τη διαφορά. Μας βοήθησε το άδειο γήπεδο σίγουρα. Κάναμε καλή δουλειά. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Για την απουσία κόσμου: «Δεν είναι αυτό που θέλουμε τα άδεια γήπεδα. Θέλουμε τον κόσμο στα γήπεδα. Εφόσον είναι έτσι τα πράγματα, έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μας. Το σεβόμαστε ελπίζουμε ο κόσμος να επιστρέψει γρήγορα».

Για το πότε θα είναι στο 100% η ομάδα του: «Δεν ξέρω πότε θα είμαστε έτοιμοι αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία, μετρούν τα αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι σε κάθε αγώνα. Να νικάμε κι ελπίζω να είμαστε σύντομα έτοιμοι».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα