Αγγελόπουλοι: «Μπορούμε οκτάδα στην Euroleague»(vid)

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος σε δηλώσεις τους μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Κολοσσό εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάει στην οκτάδα της Euroleague.

Οι εποχές είναι δύσκολες για όλη τον κόσμο και με την Ελλάδα να μην αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Και η χώρα μας δοκιμάζεται από την πανδημία με τους νεκρούς να έχουν αυξηθεί και την οικονομία να έχει παραλύσει.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο μπάσκετ με αντίπαλο τον Κολοσσό και οι ιδιοκτήτες της πειραϊκής ΚΑΕ δήλωσαν χαρούμενοι που πρόσφεραν στην κοινωνία.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε στην ΕΡΤ για το φιλικό με τον Κολοσσό και τόνισε: «Είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Σήμερα το πρώτο παιχνίδι. Ευχαριστούμε την ΕΡΤ που στηρίζει. Είναι μια ευκαιρία να δει σε ελεύθερο κανάλι όλη η Ελλάδα την ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που προσφέρουμε με αυτή την πρωτοβουλία. Θα κάνει καλό και στην ομάδα. Είναι πολύ καλό για την ομάδα».

Όσον αφορά στην πορεία του Ολυμπιακού στη Euroleague σχολίασε: «Έχουμε πάει καλά ως τώρα με εξαίρεση την ήττα από την Ζαλγκίρις. Είναι ανταγωνιστική η ομάδα, ο στόχος της οκτάδας είναι ρεαλιστικός. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά παντού».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε: «Ήμασταν θύματα του κορονοϊού κι εμείς. Τώρα είναι όλοι καλά. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ότι κι αν κάνεις είναι λίγο. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα. Ο αθλητισμός και η κοινωνία είναι ένα», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και σχολιάζοντας την πορεία του Ολυμπιακού στην Euroleague είπε: «Πάμε πολύ καλά και είμαστε αισιόδοξοι».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα