Ολυμπιακός-Ρεάλ: Εκτός ο Πρίντεζης- Αρκετές πιθανότητες για Παπανικολάου (pics)

Δεν έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις στη μέση του Γιώργου Πρίντεζη με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί την Πέμπτη (17/12- 21:00) με την υπόλοιπη ομάδα και να μην παίξει με τη Ρεάλ, σε αντίθεση με τον Κώστα Παπανικολάου που αναμένεται να βοηθήσει. 

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης την Παρασκευής (18/12) στο ΣΕΦ, για την 15η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει δύο προβληματισμούς, που ακούνε στα ονόματα των Γιώργου Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου.

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού αποκόμισε ενοχλήσεις στη μέση του στο παιχνίδι με τη Βαλένθια, μετά από 8 λεπτά παρουσίας και αποχώρησε από το ματς δίχως να επιστρέψει ξανά. Έκανε θεραπεία στη μέση του, η οποία συχνά-πυκνά τον ταλαιπωρεί, ωστόσο δεν έχουν υποχωρήσει με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί την Πέμπτη (17/12) με την υπόλοιπη ομάδα.

Αντίθετα είναι καλύτερα ο Κώστας Παπανικολάου, που δεν έπαιξε με τη Βαλένθια εξαιτίας ενός πιασίματος στον σβέρκο και οι πιθανότητες είναι με το μέρος του για να αγωνιστεί κόντρα στους Μαδριλένους.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα