Αμφίβολος ο Χάντερ για Μακάμπι - Χωρίς Όγκουστ ο Παναθηναϊκός

Προβλήματα στους ψηλούς για Παναθηναϊκό και Μακάμπι. Χωρίς τον Ζακ Όγκουστ στο Τελ Αβίβ, αμφίβολος ο Οθέλο Χάντερ για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Με τους Άαρον Ουάιτ και Σέλβιν Μακ στην αποστολή, αλλά χωρίς τον Ζαν Όγκουστ, θα αναχωρήσει ο Παναθηναϊκός με πτήση τσάρτερ, την Τρίτη (22/12), για το Τελ Αβίβ. Ο ομογενής σέντερ δεν κατάφερε να προπονηθεί, αντίθετα ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και έτσι αποκλείστηκε, σε αντίθεση με τους Ο Άαρον Ουάιτ και ο Σέλβιν Μακ προπονήθηκαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού και θα είναι διαθέσιμοι για το ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (22/12, 21:15).

«Πονοκέφαλο» έχει και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, καθώς η συμμετοχή του Οθέλο Χάντερ στον αγώνα για την 16η αγωνιστική της Euroleague, είναι αμφίβολη.

Ο «ήρωας» της νίκης της Μακάμπι επί της Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» την περασμένη Παρασκευή (18/12), καθώς πέτυχε το νικητήριο καλάθι, ταλαιπωρείται από πόνους στον αυχένα και δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα (21/12).

Ο τεχνικός της Μακάμπι, Γιάννης Σφαιρόπουλος, θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, για να μάθει αν θα μπορεί να υπολογίζει στον 34χρονο Αμερικανό σέντερ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα