Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει τον Λόιντ για αντί-Κάρολ - Ποιο το «αγκάθι»

Η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει από τώρα τις κινήσεις της για του χρόνου και ήδη τσεκάρει τον Τζόρνταν Λόιντ του Ερυθρού Αστέρα για τη θέση του Τζέισι Κάρολ. 

Στη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ξεκινήσει από τώρα τις κινήσεις τους για την επόμενη σεζόν. Στην Ισπανία έχουν δεδομένη την υπογραφή του Τομά Ερτέλ για τα επόμενα 1+1 χρόνια και όπως αναφέρει η Marca οι «μερένχες» κοιτάνε την περίπτωση του Τζόρνταν Λόιντ που κάνει μία εντυπωσιακή σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Αμερικανός, είναι ο δεύτερος σκόρερ στην Ευρωλίγκα πίσω από τον Μάικ Τζέιμς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έχει γνώση από την Ισπανία, καθώς πριν μετακομίσει στο Βελιγράδι έπαιζε στη Βαλένθια.

Ο Πάμπλο Λάσο, θέλει τον Λόιντ για τη θέση του Τζέισι Κάρολ, ο οποίος του χρόνου θα σταματήσει το μπάσκετ. Θα το έπραττε από την περσινή σεζόν, αλλά ο κορονοϊός του άλλαξε τα πλάνα καθώς δεν ήθελε να σταματήσει με αυτόν τον τρόπο.

Το πρόβλημα είναι πως ο Λόιντ πιάνει θέση ξένου, ενώ ο Κάρολ- που είναι ο μακροβιότερος Αμερικανός στην ιστορία της Ρεάλ, όχι, καθώς έχει διαβατήριο από το Αζερμπαϊτζάν.

Τις θέσεις ξένων αυτή τη στιγμή για το ισπανικό πρωτάθλημα πιάνουν στη Ρεάλ οι Τόμπκινς και Ντεκ, ο οποίος μάλλον του χρόνου θα φύγει για το ΝΒΑ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα