Γιώργος Μπαρτζώκας: Πρόστιμο για την αποβολή του (vid)

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας για την αποβολή του με δύο τεχνικές ποινές στο ματς με την Μπαρτσελόνα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την συμπεριφορά του και την αποβολή του με δύο τεχνικές ποινές στο πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για την 23η αγωνιστική της Euroleague, θα πληρώσει πρόστιμο!

Η διοργανώτρια αρχή, τιμώρησε τον προπονητή της ομάδας του μεγάλου λιμανιού με πρόστιμο 6000 ευρώ για το γεγονός ότι αποβλήθηκε, διαμαρτυρόμενος έντονα, με δυο τεχνικές ποινές αλλά και για τα όσα είπε στους διαιτητές.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χρεώθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή από τους διαιτητές για διαμαρτυρία στο φάουλ που σφύριξαν υπέρ του Κόρι Χίγκινς. Αυτό είχε συνέπεια ο προπονητής του Ολυμπιακού να αποβληθεί στα 6,3 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε του συγκλονιστικού αγώνα με την Μπαρτσελόνα για την 23η αγωνιστική της Euroleague.

Χαρακτηριστικά είναι πάντως τα λόγια του Μπαρτζώκα προς τους ρέφερι, καθώς απευθυνόμενος σε αυτούς φώναζε: «Αποφασίζετε εσείς για την τύχη του αγώνα με αυτόν τον τρόπο; Όλο το βράδυ φωνάζουν και διαμαρτύρονται (σ.σ.: ο πάγκος της Μπαρτσελόνα). Μας κλέβετε!».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα