Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το αφιέρωμα της EuroLeague (vid)

Η EuroLeague με ανάρτηση της στα social media αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Παρασκευής (5/2, 21:00) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. 

Ντέρμπι αιωνίων περιλαμβάνει η 24η αγωνιστική της EuroLeague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή (5/2, 21:00) στο κεκλεισμένων των θυρών, λόγω κορονοϊού, ΣΕΦ.

Με αφορμή τη «μάχη» των δύο ομάδων η EuroLeague έκανε ένα μικρό αφιέρωμα για το μεταξύ τους ντέρμπι, ενώ παραχώρησαν δηλώσεις οι Πρίντεζης, Παπανικολάου, Παπαγιάννης, Ουάιτ. Το δικό τους σχόλιο έκαναν και οι Βασίλης Σπανούλης, Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είπε: «Είναι μια μεγάλη κόντρα και όλος ο κόσμος είναι συγκεντρωμένος σε αυτό το παιχνίδι και είναι ωραίο να παίζεις τέτοια παιχνίδια. Είναι το καλύτερο συναίσθημα».

Από την πλευρά του ο Σέρβος γκαρντ που δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού πρόσθεσε: «Δεν είναι ένα φυσιολογικό παιχνίδι. Είναι η ιστορία αυτών των δύο ομάδων. Πρέπει να προσεγγίσεις αυτό το παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα, αλλά δεν είναι σαν κάποιο άλλο παιχνίδι».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα