Ερτέλ για Μπαρτσελόνα και το μέλλον του: «Δεν έχει νόημα να ψάχνετε κάποιο λαβράκι...»

Ο Τομά Ερτέλ αναφέρθηκε στο αν έχει αποφασίσει για το ποιά θα είναι η επόμενη ομάδα στην καριέρα του στη νέα σεζόν, αλλά και για το περιστατικό στη Μπαρτσελόνα.

Ο Τομά Ερτέλ έγινε πρώτο θέμα με τη συγκρουσιακή σχέση του με τη Μπαρτσελόνα. Αποκορύφωμα; Η στιγμή που οι Καταλανοί τον άφησαν εκτός αεροπλάνου στην επιστροφή από την Πόλη για τη Βαρκελώνη, επειδή είχαν την πληροφορία πως ο Γάλλος γκαρντ ήταν κοντά σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο παίκτης άλλωστε, δεν υπολογιζόταν από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Πλέον, ο Τομά Ερτέλ παίζει μπάσκετ στη Βιλερμπάν, αλλά μόνο στο γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς στην EuroLeague δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Επίσης, υπάρχει έντονη φημολογία πως έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας σεζόν.

Σολέρ για Ερτέλ: «Δεν είναι μέρος της ομάδας – Ήταν προδοσία»

Αποκάλυψη Mundo Deportivo: «Αυτός είναι ο λόγος της σύγκρουσης Μπαρτσελόνα-Ερτέλ»!

Υπόθεση Ερτέλ: «Τον βοήθησε ο Μπομπουά, αλλιώς θα περιφερόταν μόνος»

Για την τελευταία διετία: "Ήταν μια μακρά και περίπλοκη περίοδος. Ειδικά αυτή του τραυματισμού που δεν μου επέτρεψε να είμαι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και για ένα σημαντικό κομμάτι της σεζόν που ξεκινούσε. Όλο αυτό περιέπλεξε την κατάσταση με την Μπαρτσελόνα. Στο τέλος, ο προηγούμενος μήνας ήταν πολύ περίεργος για μένα και την οικογένειά μου. Είμαι χαρούμενος που λύθηκαν όλα, γύρισα σελίδα πλέον και είμαι σίγουρος πως το μέλλον θα είναι λαμπρό".

Για το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων να τον εντάξουν στο δυναμικό τους: "Πριν από αυτό, σε ό,τι αφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχω μεγάλη επιθυμία να είμαι παρών. Σε ό,τι έχει να κάνει τώρα με το ενδιαφέρον ομάδων για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, έχω ήδη λάβει ενδιαφέρον από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, μεταξύ των οποίων κι η Βιλερμπάν.

Δεν έχω αποφασίσει όμως ακόμη, αν θα παίξω αλλού φέτος ή όχι. Αυτή η απόφαση εξαρτάται από πολλές παραμέτρους, μεταξύ των οποίων κι η προετοιμασία του κορμιού μου για τις σεζόν που ακολουθούν. Θα πάρω την τελική μου απόφαση τις προσεχείς ημέρες. Αν δω ότι θέλω να παίξω κάπου, θα το μάθετε".

Για το επεισόδιο με την πτήση από την Κωνσταντινούπολη: "Δε νομίζω ότι είναι της παρούσης αυτό. Είμαι με την Εθνική Γαλλίας τώρα. Γύρισα τη σελίδα της παρουσίας μου στην Μπαρτσελόνα. Δεν έχει νόημα να ψάχνετε κάποιο λαβράκι γι αυτό".


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα