Ολυμπιακός: Ο Πρίντεζης στην κορυφή της EuroLeague στα δίποντα (pic)

Ο Γιώργος Πρίντεζης του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση στη λίστα με τα περισσότερα εύστοχα δίποντα στην Euroleague, «πιάνοντας» τον Άντε Τόμιτς.

Ακόμα μία κορυφή κατακτήθηκε από τον Γιώργο Πρίντεζη! Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση στη λίστα με τα περισσότερα εύστοχα δίποντα στην Euroleague, πιάνοντας τον Άντε Τόμιτς.

Ο Πρίντεζης στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ, έφτασε στα 1.137 εύστοχα δίποντα στην διοργάνωση (σε 333 παιχνίδια), όσα ακριβώς έχει και ο Άντε Τόμιτς (σε 283 ματς) με πολυετή θητεία στην Μπαρτσελόνα.

Στο παιχνίδι της Τετάρτης (3/3) στη Βιτόρια κόντρα στην Μπασκόνια, με μόλις ένα εύστοχα δίποντο ο Γιώργος Πρίντεζης θα είναι μόνος πρώτος στη σχετική λίστα στην οποία από την 3η θέση και κάτω βρίσκονται οι Χάινς, Βέσελι, Γιανκούνας, Ρέγιες, Μπατίστμ Σκόλα, Σπανούλης και Βούισιτς.

Ο Πρίντεζης είναι μάλιστα 3ος σκόρερ της Euroleague με 3.410 πόντους και 5ος σε συμμετοχές με 333 ματς. Στα ριμπάουντ δε έχει ανεβεί 6ος με 1.383 συνολικά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα