Μπαρτσελόνα: Γιασικεβίτσιους και Χάνγκα μιλούν για τον Παναθηναϊκό (vid)

Οι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Άνταμ Χάνγκα της Μπαρτσελόνα μίλησαν για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, την Τρίτη (2/3).

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, την Τρίτη (2/3) μίλησαν οι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Άνταμ Χάνγκα.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ανέφερε: ««Όλα τα παιχνίδια στην Αθήνα είναι δύσκολα… Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός στην έδρα του. Το σύστημα που παίζει τώρα είναι διαφορετικό. Πλέον παίζουν με ψηλές πεντάδες και για αυτό είναι δύσκολο να σκοράρεις εναντίον τους».

Από την πλευρά του ο Ούγγρος γκαρντ/φόργουορντ είπε: «Πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι μας και γιατί χάσαμε από την Βιλερμπάν. Όταν οι ομάδες παίζουν physical παιχνίδι μάς κοστίζει περισσότερο, οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε καλά σωματικά. Θυμάμαι τον αγώνα στον πρώτο γύρο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Κερδίσαμε στην παράταση.

Από τότε η ομάδα, ο προπονητής και οι παίκτες έχουν αλλάξει πολύ. Περιμένουμε έναν σκληρό αγώνα. Τώρα μπροστά μας έχουμε να παίξουμε ενάντια σε ομάδες που αγωνίζονται να μπουν στα playoffs και θα διακινδυνεύσουν τη ζωή τους. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα και στην κατάταξη οι ομάδες είναι πολύ κοντά, οπότε αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα