Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Πρίντεζη - Τέθηκε νοκ-άουτ ενόψει Μπασκόνια!

Χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη θα παίξει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπασκόνια - Έχει ενοχλήσεις στη μέση και δεν θα ταξιδέψει για την Ισπανία. 

Τα προβλήματα με τραυματισμούς συνεχίζονται στον Ολυμπιακό. Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής για τους Πειραιώτες, καθώς θα αγωνιστούν την Τετάρτη (3/3, 20:00) κόντρα στη Μπασκόνια χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο υπαρχηγός των Πειραιωτών έχει μυϊκό σπασμό στη μέση, έχει ενοχλήσεις και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Αυτόματα τέθηκε νοκ-άουτ από το ταξίδι της ομάδας επί ισπανικού εδάφους. Στόχος των "ερυθρολεύκων" να δώσουν ένα τέλος στο σερί ηττών τους, το οποίο έχει φτάσει στο απογοητευτικό 6-0.

Ένα ακόμη πρόβλημα για την ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία έχει ήδη εκτός τον Κώστα Παπανικολάου, αλλά και τον Χασάν Μάρτιν. Στην αποστολή, βέβαια, θα βρεθεί για πρώτη φορά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, ο Έλληνας διεθνής σέντερ, Κώστας Κουφός.

To θετικό είναι το γεγονός πως ο Σάσα Βεζένκοφ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στη θέση "4" μαζί με τον Λιβιό Ζαν-Σαρλ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα