Κάτας: «Πρέπει να είμαστε επιθετικοί»

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, έχει μπροστά του τον αγώνα με αντίπαλο την Μπάγερν, αύριο (4/3) στο Μόναχο. Οι δηλώσεις του Κάτας για το ματς στη Γερμανία και την παρουσία του Χεζόνια

Εκτός έδρας είναι το δεύτερο ματς για τον Παναθηναϊκό, αυτή την εβδομάδα. Οι «πράσινοι» μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, παίζει με την Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Όντετ Κάτας μίλησε για το δύσκολο πρόγραμμα, το ματς με τους Γερμανούς και την παρουσία του Χεζόνια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού για το ματς της Euroleague κόντρα στη Μπάγερν αλλά και τα διαδοχικά παιχνίδια στην Euroleague και την εμφάνιση του Χεζόνια.

«To πρόγραμμα είναι δύσκολο, έτσι είναι η ζωή και λόγω covid-19. Aυτή είναι η Euroleague. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Δεν είναι εύκολο και λόγω τραυματισμών. Σε 2-3 εβδομάδες θα το... βρούμε», είπε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Για τη Μπάγερν: «Μία από τις δυσκολότερες έδρες για να παίξουμε, δουλεμένη ομάδα, καλή αμυντικά. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε, αλλά πρέπει να είμαστε επιθετικοί».

Για τον Χεζόνια: «Είμαι ικανοποιημένος από τον Χεζόνια. Από τη συμπεριφορά του. Έπαιξε περισσότερα λεπτά από όσα υπολογίζαμε. Έλειπε και ο Παπαπέτρου με τον Νέντοβιτς. Πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Χεζόνια».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα