Επίσημο: Ο Καράσεφ στη Ζενίτ

Ο Σεργκέι Καράσεφ ξανά στη Ζενίτ. Ο Ρώσος φόργουορντ υπέγραψε, ανακοινώθηκε και επέστρεψε αφού την τελευταία διετία ήταν στη Χίμκι.

H Ζενίτ ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου Σεργκέι Καράσεφ, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης μετά από μία διετία στην Χίμκι.

Ο Ρώσος φόργουορντ επέστρεψε στη Ζενίτ μετά από μία διετία στην Χίμκι. Ο Καράσεφ, ο οποίος αγωνίστηκε ξανά στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης για τρία χρόνια (2016-2019), πέρσι μέτρησε 5,7 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά ματς στην Euroleague. Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για ένα έτος.

«Είναι ένας υπέροχος παίκτης που θα βοηθήσει αναμφίβολα την ομάδα μας την επόμενη σεζόν», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός της Ζενίτ, Τσάβι Πασκουάλ, ενώ ο πρώην άσος της Χίμκι σημείωσε από την πλευρά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στη Ζενίτ και που ο Τσάβι Πασκουάλ μιλά με κολακευτικά σχόλια για μένα».

Ο Καράσεφ από το 2013 μέχρι το 2016 έπαιξε στο ΝΒΑ, χωρίς όμως να καθιερωθεί σε Καβαλίερς ή Νετς. Έτσι γύρισε στην πατρίδα του και έπαιξε για τρία χρόνια στη Ζενίτ, ακολούθησε η διετία η Χίμκι και τώρα ξανά στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ανανέωσε πρόσφατα και τη συνεργασία της με τον Πολωνό γκαρντ, Πονίτκα ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της την τελευταία διετία.

Ο Πονίτκα ξεχώρισε φέτος στη EuroLeague καθώς σε 34 αγώνες είχε κατά μέσο όρο 8,4 πόντους, 5,2 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα