Επίσημο: Στον Ερυθρό Αστέρα ο Χόλινς

Ο Όστιν Χόλινς, ένας παίκτης που απασχόλησε και τον Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου Αμερικανού γκαρντ Όστιν Χόλινς.

Ο Χόλινς αποκτήθηκε για τη σεζόν 2021-2022 και αποτελεί την 7η μεταγραφική κίνηση των Σέρβων, μετά τους Ουάιτ, Ιβάνοβιτς, Κάλινιτς, Μίτροβιτς, Λαζάρεβιτς και Ουόλτερς.

Την περασμένη σεζόν στη EuroLeague ο 29χρονος Αμερικανός μέτρησε 8.2 πόντους, 1.7 ριμπάουντ, 0.9 ασίστ σε 19:21 στο παρκέ.

Στον Ολυμπιακό είχε προταθεί και εξετάστηκε η περίπτωση του Όστιν Χόλινς. Ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Τι έκανε; Μέτρησε 8.2 πόντους (52% στα δίποντα), έχοντας 36.9% (55/149) στο τρίποντο. Στα πλέι οφ κόντρα στην Μπαρτσελόνα είχε 7.4 πόντους με 45% (9/20) πίσω από τα 6.75 μέτρα.

Το εντυπωσιακό είναι πως οι Ρώσοι τον άφησαν ελεύθερο, καθώς πήραν στη θέση του τον Τζόρνταν Λόιντ από τον Ερυθρό Αστέρα. Τελικά, ύστερα από καιρό ο Χόλινς, πήγε στον Ερυθρό Αστέρα όπου και αγωνιζόταν ο Λόιντ...

Ένας παίκτης που επίσης είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό στις αρχές της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ακούστηκαν πολλά αλλά τελικά ο Αμερικανός δεν ήρθε ποτέ στον Πειραιά και συνεχίζει την καριέρα του στη Ρωσία και την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, τη Ζενίτ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα