Παναθηναϊκός: Την Πέμπτη (14/10) στην Ελλάδα ο Φερέλ

Την Πέμπτη (14/10) αναμένεται στη χώρα μας για να μπει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, ο Γιόγκι Φερέλ.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Γιόγκι Φερέλ, με τον Αμερικανό NBAer να αναμένεται την Πέμπτη (14/10), ώστε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας του Πρίφτη.

Η αποστολή των "πράσινων" βρίσκεται ήδη στην Ισπανία, όπου στο πλαίσιο της διπλής αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει τις Μπασκόνια και Ρεάλ την Τρίτη (12/10) και την Παρασκευή (15/10), αντίστοιχα.

Παναθηναϊκός: Ενισχύεται με Φερέλ (vid)

Φυσικά και δεν είναι στην αποστολή ο Φερέλ, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα και αναμένεται στην Ελλάδα την Πέμπτη (14/10).

Θα φτάσει στην Αθήνα ο Αμερικανός έτσι ώστε να διευθετηθούν και όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα και εν συνεχεία να ξεκαθαρίσει ποιος παίκτης θα μείνει εκτός από το ελληνικό πρωτάθλημα για να παίξει ο Φερέλ, αφού δουν στον ΠΑΟ την κατάσταση που βρίσκεται.

Ο 28χρονος γκαρντ Γιόγκι Φερέλ έχει αγωνιστεί σε 259 ματς στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Μπρούκλιν Νετς, Σακραμέντο Κινγκς, Ντάλας Μάβερικς, Κλίβελαντ Καβαλίερς και Λος Άντζελες Κλίπερς, έχοντας κατά μέσο όρο 7,7 πόντους, 2,3 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ, σουτάροντας με 42% εντός παιδιάς και 37% στα τρίποντα.

Θα τον δουν στον Παναθηναϊκό και θα πάρουν στη συνέχεια την απόφασή τους για το ελληνικό πρωτάθλημα. Στην Euroleague φυσικά παίζουν όλοι οι ξένοι.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα