«L’ Equipe»: Πρωτοσέλιδο με Κώστα Αντετοκούνμπο (pic, vid)

Η Βιλερμπάν έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν στην Euroleague, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να ξεχωρίζει. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Έλληνας άσος είναι στο σημερινό (13/110) πρωτοσέλιδο της «L’ Equipe».

Αποθέωση για τον Κώστα Αντετοκούνμπο από την «Equipe»!

Ο διεθνής άσος ήταν εξαιρετικός στο ματς της Βιλερμπάν με την Αναντολού Εφές και πέτυχε, μάλιστα, το νικητήριο καλάθι, ενώ έπαιξε εξαιρετική άμυνα πάνω στον Λάρκιν στην τελευταία επίθεση των Τούρκων.

Η γαλλική εφημερίδα τον έχει στο πρωτοσέλιδό της και γράφει: «Σαν μεγάλη ομάδα»!

Με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο δεκάλεπτο η Βιλερμπάν γονάτισε την Εφές και πήρε μια σπουδαία νίκη με σκορ 75-73. Οι Τζόουνς, Χάουαρντ, Οκόμπο και Αντετοκούνμπο ήταν το κουαρτέτο στο οποίο στηρίχθηκε η γαλλική ομάδα. Ο Μίτσιτς δεν μπορούσε μόνος του να πάρει το παιχνίδι παρά τους 24 πόντους του με 4 τρίποντα.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν εξαιρετικός, με τον προπονητή του, Τι Τζέι Πάρκερ να τον αποθεώνει μετά την αναμέτρηση. Ο Γάλλος τεχνικός τόνισε πως με εμφανίσεις σαν και αυτή η ομάδα μπορεί να εμπιστεύεται τον Αντετοκούνμπο: «Οι λύσεις προέκυψαν από τον πάγκο. Ο Κώστας βρίσκει ρυθμό, είναι πραγματικά ευκίνητος και έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που παίζει. Μπορούμε να στηριχθούμε πάνω του. Με αυτά που κάνει, ξέρουμε ότι μπορούμε να του έχουμε εμπιστοσύνη».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα