Πρίφτης: «Ντροπιαστικός ο τρόπος που παίξαμε...»

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και είπε όλη την αλήθεια για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι, μιλώντας για απόδοση που προκαλεί ντροπή.

Απογοητευμένος με την εικόνα της ομάδας του εμφανίστηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πρίφτης, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα που έφερε τον διασυρμό των «πράσινων» από τον Ερυθρό Αστέρα με σκορ 81-48.

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» αναλυτικά είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Προφανώς είναι ένα πολύ κακό βράδυ για εμάς, ίσως το χειρότερο... Είναι ντροπιαστικός ο τρόπος που αγωνιστήκαμε απόψε... Μπορώ να πω πολλά, αλλά προτιμώ να μιλήσω με την ομάδα μου. Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα».

Όταν ρωτήθηκε για την απουσία του Νέντοβιτς, απάντησε: «Πιστεύετε ότι ένας παίκτης μπορεί να καλύψει αυτή τη διαφορά; Δεν νομίζω πως ένας παίκτης ή δυο παίκτες μπορούν να καλύψουν τέτοια διαφορά. Δεν νομίζω... Φυσικά είναι ένας πολύ καλός παίκτης και μπορεί να μας βοηθήσει, αλλά δεν έφταιξε η απουσία του».

Τέλος, ο Πρίφτης αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα αλλά και στον ρυθμό: «Και τα δύο φταίνε. Το τέμπο ήταν πολύ υψηλό και έπρεπε να προσαρμοστούμε σε αυτό. Παράλληλα, ήταν δύσκολος ο συνδυασμός που έγινε με την ατμόσφαιρα. Ήταν δύσκολο να τα καταφέρουμε».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα