Με Γιανκούνας έρχεται η Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ

Ο πολύπειρος διεθνής φόργουορντ Παούλιους Γιανκούνας ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε και θα είναι παρών στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Ζαλγκίρις Κάουνας με τον Παναθηναϊκό αυτή την Πέμπτη (30/12) για τη Euroleague.

Ενισχυμένη με τον Παούλιους Γιανκούνας θα εμφανιστεί η Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Πέμπτη (30/12) για τη Euroleague.

Ο 37χρονος Λιθουανός πάουερ φόργουορντ είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο πριν από περίπου δύο μήνες, όμως αποθεραπεύτηκε πλέον και θα παραταχθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στο παρκέ του κλειστού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Έτσι ο αρχηγός της ομάδας του Κάουνας θα είναι παρών στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, που αρχίζει στις 21:00 και θα αναδείξει τον νικητή μεταξύ του προτελευταίου και του τελευταίου της βαθμολογίας της φετινής διοργάνωσης.

Σημειώνεται ότι στη Euroleague της περιόδου 2021-22 ο Γιανκούνας δεν έχει κατορθώσει να κάνει αισθητή την παρουσία του, αφού έχει παίξει μόλις σε 5 ματς, έχοντας κατά μέσο όρο 2,6 πόντους και 2,8 ριμπάουντ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα