Παρτιζάν: Θέλει δανεικό τον Βούκσεβιτς από τη Ρεάλ για το υπόλοιπο της σεζόν

Η Παρτιζάν θέλει με μορφή δανεισμού τον Τρίσταν Βούκσεβιτς - Έτοιμη να τον δώσει η Ρεάλ, αφού γέμισε το ρόστερ της στις θέσεις των φόργουορντ. 

Πριν λίγες μέρες η Ρεάλ ανακοίνωσε την επιστροφή του Αργεντίνου φόργουορντ, Γκάμπριελ Ντεκ, ο οποίος αποχώρησε από το ΝΒΑ. Με αυτόν τον τρόπο όμως η φροντ-λάιν της ισπανικής ομάδας έχει γεμίσει: Γιαμπουσελέ, Χάνγκα, Αμπάλντε, Ντεκ, Τέιλορ, Ράντολφ.

Για αυτόν τον λόγο η Ρεάλ θέλει να αξιοποιήσει το ενδιαφέρον της Παρτιζάν για τον Τρίσταν Βούκσεβιτς. Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θέλει με μορφή δανεισμού για το υπόλοιπο της σεζόν τον 18χρονο φόργουορντ, ο οποίος είναι γιος του (παλαίμαχου μπασκετμπολίστα) Ντούσαν Βούκσεβιτς.

Ο παίκτης έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα, ήταν στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ εδώ στη χώρα μας συνεχίζει να κατοικεί και η οικογένεια του. Ρεάλ και Παρτιζάν είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και θεωρείται θέμα χρόνου η επίτευξη της συμφωνίας.

Η Ρεάλ, πάντως, πιστεύει στο ταλέντο και στην προοπτική του Βούκσεβιτς και το βλέπει και σαν ευκαιρία για τον παίκτη με το να πάει σε μία ομάδα που θα βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα