Μπαρτζώκας:«Ήταν παιχνίδι του ενός σουτ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και στάθηκε στο σουτ του Τόμας Ουόκαπ λίγο πριν το τέλος, αλλά και στην σκληρή άμυνα των γηπεδούχων

Στο χαμένο τρίποντο του Τόμας Ουόκαπ στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας λίγο πριν το τέλος του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης τονίζοντας επίσης πως ήταν φυσιολογικό το γεγονός πως η ισπανική ομάδα επέστρεψε στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα:

«Προσπαθήσαμε. Για 30-35 λεπτά ήμασταν μπροστά στο σκορ. Ήταν φυσιολογικό να επιστρέψει η Ρεάλ και να πιέσει στην άμυνα στα όρια του φάουλ.

Ήταν παιχνίδι του ενός σουτ. Ήμασταν πίσω με 2 και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στη Ρεάλ.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως το περιμέναμε να είναι. Ήταν σημαντικό για εμάς να μπορέσουμε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας μετά το πρώτο ημίχρονο. Γνωρίζαμε ότι η Ρεάλ θα ασκήσει μεγάλη πίεση και ο κόσμος θα προσπαθούσε να τους βοηθήσει να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Τους επιτρέψαμε να πάρουν πολλά ριμπάουντ σε άμυνα και επίθεση και έπρεπε να σουτάρουμε καλύτερα τη μπάλα, παρ’ όλο που κάναμε μόλις έξι λάθη.

Για να κερδίσεις μία ομάδα που έχει τον Ταβάρες στη σύνθεσή της, θα πρέπει να έχεις μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό που είχαμε εμείς σήμερα.

Είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε μπροστά, δημιουργήσαμε ένα ελεύθερο σουτ. Όμως αστοχήσαμε και τελικά χάσαμε με οκτώ. Μετά τα 13 κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες 20-25 μέρες ήταν σημαντικό για εμάς να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Χάσαμε την ενέργειά μας στο δεύτερο μέρος, ειδικά στην τέταρτη περιόδου, το οποίο είναι πρόβλημα του κορονοϊού. Μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση, θα γινόμαστε καλύτεροι ξανά».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα