Μακάμπι: Αρνήθηκε να αναλάβει ο Κάτας!

Η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ αναζητά τον διάδοχο του Γιάννη Σφαιρόπουλου και πήρε σε πρώτη φάση αρνητική απάντηση από τον Όντεντ Κάτας, ο οποίος είναι τζένεραλ μάνατζερ στην Γκαλίλ Γκιλμπόα

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μακάμπι και η διοίκηση της ομάδας αναζητά τον διάδοχό του.

Αντιμετωπίζει όμως δυσκολίες, καθώς ο… εκλεκτός της για να αναλάβει το «τιμόνι» της Μακάμπι Οντέντ Κάτας αρνήθηκε σε πρώτη φάση την πρότασή της.

Μάλιστα, όπως μεταδίδουν τα τελευταία ρεπορτάζ, η Μακάμπι κατέθεσε την πρώτη της προσφορά προς τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, αλλά η απάντησή του για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν ήταν αρνητική.

Ο Κάτας δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα, στην οποία όμως δεν είναι προπονητής, αλλά τζένεραλ μάνατζερ συμφωνώντας μάλιστα μόλις τον περασμένο Ιανουάριο.

Επίσης θεωρεί εαυτόν θιγμένο από το γεγονός ότι την πρώτη φορά που τέθηκε θέμα παραμονής του Σφαιρόπουλου στον πάγκο της Μακάμπι στα τέλη του Δεκεμβρίου, η διοίκηση αποφάσισε να τον στηρίξει και να «παγώσει» τη συμφωνία που είχε με τον Ισραηλινό προπονητή.

Ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Ισραήλ οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συνεχιστούν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα