«Χείμαρρος» Βατούτιν: «Ο Σενγκέλια απείχε πολύ από τις προσδοκίες μας»

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, θεωρεί πως ο Τορνίκε Σενγκέλια δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα στην ομάδα του. 

Μπορεί το «διαζύγιο» της ΤΣΣΚΑ με τον Τόκο Σενγκέλια να ήρθε σε φιλικό κλίμα, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ωστόσο ο Αντρέι Βατούτιν φαίνεται πως δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τον Γεωργιανό φόργουορντ. Ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας χαρακτήρισε αποτυχημένο το πέρασμα του νυν άσου της Βίρτους Μπολόνια από την ομάδα της Μόσχας, ενώ εξέφρασε αμφιβολίες για τα περί απειλών που ισχυρίστηκε ο παίκτης πως δεχόταν από αγνώστους.

«Ο Τόκο δεν πέτυχε στην ΤΣΣΚΑ, δεν ήταν ο εαυτός του. Δεν έγινε ποτέ ο ηγέτης των αποδυτηρίων και του γηπέδου, όπως συνέβη στην Μπασκόνια. Μπορούμε να πούμε με ειλικρίνεια πως απείχε πολύ από τις προσδοκίες μας. Δεν ξέρω αν φταίει η Ρωσία, η Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ, ο προπονητής ή κάτι άλλο. Ο χρόνος θα δείξει. Πάντως δεν είπε κάτι άσχημο για μας και ήταν ευγνώμων απέναντι σε όλους, κάτι που δείχνει τον επαγγελματισμό του», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Οι αρχές της ΤΣΣΚΑ είναι πάντα να κάνει το καλύτερο για τους παίκτες της, από όποια χώρα κι αν είναι αυτοί. Ανέκαθεν οι οικογένειας των παικτών μας ήταν ασφαλείς εδώ και ο κόσμος αντιμετώπιζε τους ξένους με σεβασμό και αγάπη, σαν να ήταν δικοί τους άνθρωποι. Είναι δύσκολο να φανταστώ τι απειλές δέχτηκε ο Τόκο στη Μόσχα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα