Δυνατά για Καμπάτσο η Φενέρ - Προσφέρει 9 εκατομμύρια για τρία χρόνια

Γερό μπάσιμο φαίνεται πως κάνει η Φενέρμπαχτσε για να κάνει δικό της τον Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος φέρεται να έχει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ. 

Κομβικής σημασίας φαίνεται πως είναι τα τρέχοντα 24ωρα για το μέλλον του Φακούντο Καμπάτσο, καθώς ο Αργεντινός γκαρντ δεν υπολογίζεται από τους Ντένβερ Νάγκετς και ως εκ τούτου έχει μπει στην λίστα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Εκτός από την Ρεάλ Μαδρίτης η οποία είναι δεδομένο πως τον θέλει διακαώς πίσω στο ρόστερ της, στην διεκδίκηση του παίκτη έχει μπει δυναμικά και η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία προσφέρει «γη και ύδωρ» στον έμπειρο άσο.
Όπως αναφέρει το «webEncestando», η πρόταση των πρωταθλητών Τουρκίας αφορά συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών, το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 9 εκατ. ευρώ, γεγονός το οποίο θα τον καταστίσει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην EuroLeague.

Αντίθετα, η προσφορά που φέρεται να έχει κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αισθητά χαμηλότερη (λιγότερα από τα δύο εκατ. ευρώ ετησίως) και προς το παρόν υπάρχει μεγάλο χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως ανέφερε και η «AS» σε πρόσφατο δημοσίευμά της.

Τέλος, από το NBA, η ομάδα που φαίνεται να εξετάζει την περίπτωση του Καμπάτσο είναι οι Ντάλας Μάβερικς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα