Ιτούδης: «Υψηλούς στόχους ο Παναθηναϊκός - Δίνει άλλη διάσταση στο παιχνίδι ο Μπέικον»

Δηλώσεις αναφορικά με την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τον Παναθηναϊκό για τη EuroLeague παραχώρησε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τη Παρασκευή 18/11 τον Παναθηναϊκό στην Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της EuroLeague, με τον Δημήτρη Ιτούδη να παραχωρεί δηλώσεις αναφορικά με την αναμέτρηση.

Ο τεχνικός της Φενέρ επεσήμανε τους υψηλούς στόχους με τους οποίους χτίστηκε ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Ντουέιν Μπέικον λέγοντας χαρακτηριστικά πως δίνει άλλη διάσταση στο παιχνίδι των «πρασίνων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που έδειξε τις προσδοκίες τους, υπογράφοντας έναν σημαντικό σκόρερ. Με τον Μπείκον, ο Παναθηναϊκός δίνει μια άλλη διάσταση στον Παναθηναϊκό με μέγεθος, με πολλούς δημιουργούς και εκτελεστές. Έχονται εδώ μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση με τη Μπασκόνια που ξεπέρασαν το εμπόδιο. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που χτίστηκε το καλοκαίρι για να μπει στα playoffs. Έχουν υψηλούς στόχους. Θα είνα δύσκολο ματς για εμάς. Μην ξεχάσουμε πως ερχόμαστε μετά τα παράθυρα της FIBA. Προπονηθήκαμε καλά. Θέλουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας και άκουσα που θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Θα είναι δύσκολο ματς. Ο Παναθηναϊκός αξίζει τον σεβασμό και τη συγκέντρωση μας».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα